B650M Gaming vs B650M DS3H

Bütçe
7500

Ugurcam19

Kilopat
Arkadaşlar selam. Dün bir anakart alacaktım ve almak için girdiğimde anakartın pahalandığını gördüm. (6200 TL) idi.

Bu fiyata hala alınır mı? Yoksa şunu mu almalıyım? Ya da önerdiğiniz anakart var mıdır? R5 7500F işlemci ile kullanacağım.

Yardımcı olabilecek var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Colorful'a şans vermek isterseniz.
Yok ben garantiye oynarım derseniz buyurun. Hepsinden kaliteli.
Bütçeniz ASUS TUF B650M Plus almaya yetmezse bunu öneririm.

Hocam asus tuf gaming ileriye dönüklük açısından tatmin eder mi? Vrm soğutucuları işlemcim için yeterli olur sanırsam.

Hocam asus tuf gaming ileriye dönüklük açısından tatmin eder mi? Vrm soğutucuları işlemcim için yeterli olur sanırsam.
Evet yeterli olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet yeterli olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Teşekkür ediyorum hocam. Alıyorum o zaman

Hocam videodaki asus tuf b650m gaming wifi modeli bu attığınız anakartın sadece wifi eklenmiş hali mi? Yoksa başka değişiklikleri var mı?

Son düzenleme:
Teşekkür ediyorum hocam. Alıyorum o zaman.

Hocam videodaki ASUS TUF B650M Gaming Wi-Fi modeli bu attığınız anakartın sadece Wi-Fi eklenmiş hali mi? Yoksa başka değişiklikleri var mı?

Faz sayısı ve soğutma blokları aynı. İsterseniz kendinizde bakın. Fark etmediğim bir şey görebilirsiniz belki.

Güzel anakarttır, bence fiyat farkına değer.

Fiyat farkına MSI almaya değmez. Arada 1 derece fark var. İkisinden de daha iyi olan ASUS TUF var. Tomahawk ile yakın çıkıyor testte.

Fiyat farkına MSI almaya değmez. Arada 1 derece fark var. İkisinden de daha iyi olan ASUS TUF var. Tomahawk ile yakın çıkıyor testte.

Attığınız asus tuf modelini aldım hocam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı