ahmetemin1
Hectopat
Bu ikiliyi kullanan var mı? RAM'lara değiyor mu? Deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
Hocam memnunum, sıkıntı yaşamadım şu ana kadar.Hocam peki performansından memnun musunuz?
Dediğim gibi eğer değme durumu olursa fanı biraz yukarıya doğru çekersiniz. Hiç bir sorun olmaz.Hocam oldukça ince ve cılız RAM'lara sahibim, sanırım hiçbir sorun olmayacak.
Muhtemelen problem olmaz.
Anakartın fotoğrafına baktım problem olabilir hocam ama içinizde kalmasın en kötü değişim yaparsınızHocam umarım sorun olmaz, birkaç gün içerisinde siparişini vereceğim.
Aynı anakart aynı soğutucuyu kullanıyorum. Değip değmeme olayı RAM'lerin büyüklüğüne bağlı aslında.
Bende ki RAM'ler büyük olduğu için değiyorlardı haliyle ama fanları biraz yukarı doğru çekince değme sorunu olmadı. Sıkıntısız kullanıyorum şu an.
Bu anakarttan çok RAM'e bağlı. RAM'e değse bile fanı biraz yukarı kaldırmanız yeterli olur.
Hocam memnunum, sıkıntı yaşamadım şu ana kadar.Hocam peki performansından memnun musunuz?
Dediğim gibi eğer değme durumu olursa fanı biraz yukarıya doğru çekersiniz. Hiç bir sorun olmaz.Hocam oldukça ince ve cılız RAM'lara sahibim, sanırım hiçbir sorun olmayacak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.