B650M S2H BIOS güncellenmiyor

Enzo Favara

Decapat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Meslek
Serbest Meslek Erbabı
RAM
32
İşlemci
7500F
Selam arkadaşlar. Anakartımın sağ RAM slotu RAM'i okumuyor ve takınca da görüntü alamıyorum. BIOS'u güncelleyip denemek istiyorum ama BIOS'u güncellerken "Can't read file" hatasını alıyorum. Bir videoda adam ısrarla deneyerek güncelleyebilmiş ancak bende olmuyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Anakartın sol altında ve kutusunda revizyon numarası yazar, sitede de yukarıda revizyon numaraları var, doğru revizyona ait BIOS'u indirin.

Rev.1.0 yazıyor benim indirdiğim sanırsam rev.1.2 ancak 1.0 olanın güncel BIOS'unu bulamıyorum yardımcı olabilir misiniz acaba.

Hocam yeniden aynı hatayı aldım sorun nedir cidden anlamıyorum en son 1 yıl önce güncellemiştim şu anki BIOS sürümü F21a aşağıya resim bırakacağım.
IMG_20251210_213458.jpg
IMG_20251210_213504.jpg
IMG_20251210_213511.jpg
IMG_20251210_213519.jpg

Güncelleme dosyasını direk C:\ klasorune olduğu gibi at, dosyayı extractleyerek at. Sonra güncelleme dosyasını direk USB'den değil disk üzerindeki güncelleme dosyasından yazdırmayı dene.

Önce BIOS'u varsayılan ayarlara döndürün, BIOS içerisinden, sonra güncellemeyi deneyin.

İndirdiğiniz ZIP'i direkt belleğe atmıyorsunuz değilm mi?

Hayır hocam dosyayı açıp içinde ki BIOS sürümünü flash belleğime yapıştırıyorum rusufdanda öncesinde flash belleği temizliyorum Recep baltaşın videosundan bakarak yapıyorum.

Hayır hocam dosyayı açıp içinde ki BIOS sürümünü flash belleğime yapıştırıyorum rusufdanda öncesinde flash belleği temizliyorum Recep Baltaş'ın videosundan bakarak yapıyorum.

USB'ye değil de direk disklere atarak dener misiniz bir? Anakartlarımız farklı olsa da ASUS anakartımda aynı sorunu yaşamıştım güncellemeyi USB'den değil de diskten kurunca düzelmişti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı