Çözüldü B650M S2H BIOS güncellenmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Enzo Favara

Decapat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Meslek
Serbest Meslek Erbabı
RAM
32
İşlemci
7500F
Selam arkadaşlar. Anakartımın sağ RAM slotu RAM'i okumuyor ve takınca da görüntü alamıyorum. BIOS'u güncelleyip denemek istiyorum ama BIOS'u güncellerken "Can't read file" hatasını alıyorum. Bir videoda adam ısrarla deneyerek güncelleyebilmiş ancak bende olmuyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Çözüm
Aynı işlemleri yapacaksınız.

USB'ye değil de direk disklere atarak dener misiniz bir? Anakartlarımız farklı olsa da ASUS anakartımda aynı sorunu yaşamıştım güncellemeyi USB'den değil de diskten kurunca düzelmişti.

Daha önce diskten kurulum yapmadım hiç nasıl yapabilirim onu az önce BIOS'u varsayılana çevirip denedim yine aynı sonuç marix hocamın dediği farklı bir sürümü deneyeceğim olmadı sizin dediğinizi yapacağım.

Matrix bey benden daha bilgili birine benziyor :D eğer onun dediği işe yaramazsa güncelleme dosyasını direk C:\ klasorune atarak BIOS kontrolcusunden güncellemeyi deneyin yani USB diskten yaptıgınızın aynısını sabit diskinizden yapmayı deneyin.

@Enzo Favara, aradan bir sürüm deneyin, F31 olabilir, yine olamazsa anakartta qflash+ var onunla denemek lazım.

Yine aynı hatayı aldım maalesef.
IMG_20251210_215911.jpg
IMG_20251210_220005.jpg
IMG_20251210_220015.jpg

Matrix bey benden daha bilgili birine benziyor :D eğer onun dediği işe yaramazsa güncelleme dosyasını direk C:\ klasorune atarak BIOS kontrolcusunden güncellemeyi deneyin yani USB diskten yaptıgınızın aynısını sabit diskinizden yapmayı deneyin.

Son çare bunu deneyeceğim F36 ile bakalım ne olacak.

Çözüm

Deniyorum şimdi haberdar edeceğim sizi.

Deniyorum şimdi haberdar edeceğim sizi.

Hocam sizin dediğinizi yaptım ancak yine aynı sonucu aldım en son artık bütün girişleri deneye deneye birinde oldu aslında 3-4 kere aynı şey oldu sonra bir anda BIOS Update yazısı geldi şu an güncelliyorum teşekkür ederim.

IMG_20251211_000119.jpg

IMG_20251211_000135.jpg

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı