Çözüldü B650MP-E Pro sistem BIOS ekranında kaldı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Jawend

Centipat
Daha fazla  
RAM
Lexar Thor 2x16 32GB
SSD veya HDD modeli
Adata Legend 850lite 1TB
Ekran kartı
Inno3d 4070 Super
Anakart
BIOSTAR B650MP-E Pro DDR5 6000 AM5
İşlemci
Ryzen 5 7500f
Merhaba Wi-Fi adaptörüm çalışmadığı için bilgisayarımı yeniden başlatmayı denedim fakat bilgisayar BIOS ekranında takılı kaldı.
Boot menü ekranını açmaya çalıştığımda bekleyin otomatik onarım yapılıyor diye bir yazı geldi ardından mavi bir ekran geldi oradan çık ve Windows ile devam eti seçtim. Sistem tekrardan yeniden başlattı kendini ve hala BIOS ekranında takılı kaldı. Bu sorunu nasıl çözebilirim, yardımcı olur musunuz?

IMG_20260112_122206.jpg

IMG_20260112_122230.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
BIOS pilini çıkarıp 5 dakika bekleyin, sonra tekrar takın. CMOS reset atsın, boot ayarları bozulmuş olabilir.
BIOS pilini çıkarıp 5 dakika bekleyin, sonra tekrar takın. CMOS reset atsın, boot ayarları bozulmuş olabilir.

Çözüm
Arkadaşlar konuyu güncellemek istiyorum güvenli modda giriş yapmayı denediğimde sisteme girebiliyorum CMD'ye chkdsk C: /f /r yazdım sonra sistemi tekrar yeniden başlattım yine BIOS ekranında takılı kaldı bir süre geçtikten sonra boot menüsünüde açamıyorum sadece BIOS'ta kalıyor.

BIOS pilini çıkarıp geri taktım sorun düzeldi ama Wi-Fi adaptörüm hala çakışmıyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı