B660 Tomahawk vs MSI Z690-A

Bütçe
9.000-12.000 civarı
BIOS güncellemesi işini ne yapacaksınız?
Bios işinin çok da zor olduğunu düşünmüyorum. Sistemimi sökmeden önce ya da laptoptan uygun bios u indirebilirim diye düşünüyorum. Daha önce Laptopa sürücülerin kurulumunu yapmıştım çok da farklı değildir diye düşünüyorum açıkcası

BIOS işinin çok da zor olduğunu düşünmüyorum. Sistemimi sökmeden önce ya da laptoptan uygun BIOS'u indirebilirim diye düşünüyorum. Daha önce laptopa sürücülerin kurulumunu yapmıştım çok da farklı değildir diye düşünüyorum açıkçası.

Öyle değil hocam anakartta BIOS flash back yoksa 12. nesil işlemci gerekiyor. Var ise USB üzerinden halloluyor.

Öyle değil hocam anakartta BIOS flash back yoksa 12. nesil işlemci gerekiyor. Var ise USB üzerinden halloluyor.
nasıl yani tam anlamadı, i5 13600kf alıyorum 13. nesil olsa olur mu yoksa illa 12. nesil mi? BIOS USB girişi yok galiba aldığımda anakart

Olmadı anakartı bilgisayarcıda bir 12. nesil işlemciyle güncelletemez miyim?

Nasıl yani tam anlamadı, i5 13600KF alıyorum 13. nesil olsa olur mu yoksa illa 12. nesil mi? BIOS USB girişi yok galiba aldığımda anakart

Olmadı anakartı bilgisayarcıda bir 12. nesil işlemciyle güncelletemez miyim?

BIOS güncellemesi zaten 13. nesil kullanılabilmesi için BIOS flashback bar ise başka bilgisayardan yeni BIOS'u USB'ye atıp yapabiliyorsunuz ama yoksa 12. nesil işlemci gerekiyor bilgisayarcıda varsa yapabilirsiniz.

Aynı durumu B660'larda yaşayanlar da varmış gördüğüm kadarıyla, bir önceki mesajımda bağlantı olarak eklediğim anakartı alacağım. Tek yolu bir bilgisayarcı ya da geldiği gibi servise yollayıp güncellenmesini talep etmek galiba. Elimde 12. nesil bir işlemci yok maalesef. @yapiz

Aynı durumu B660'larda yaşayanlar da varmış gördüğüm kadarıyla, bir önceki mesajımda bağlantı olarak eklediğim anakartı alacağım. Tek yolu bir bilgisayarcı ya da geldiği gibi servise yollayıp güncellenmesini talep etmek galiba. Elimde 12. nesil bir işlemci yok maalesef. @yapiz

Dediklerim bütün 600 serisi için geçerli.

Ayrıca attığınız anakart iyi, alınır.

Ayrıca attığınız anakart iyi, alınır.

Çok yardımcı oldunuz, Elime ulaşıp işlemciyi çalıştırmayınca kafayı yiyecektim siz olmasanız. Dediğim gibi servise yollarım büyük ihtimalle. İstanbul içindeyim zaten bir hafta içinde hallolur herhalde. Anakartı seçerken de çok arada kalmıştım. Ayrıyeten teşekkürler

Çok yardımcı oldunuz, Elime ulaşıp işlemciyi çalıştırmayınca kafayı yiyecektim siz olmasanız. Dediğim gibi servise yollarım büyük ihtimalle. İstanbul içindeyim zaten bir hafta içinde hallolur herhalde. Anakartı seçerken de çok arada kalmıştım. Ayrıyeten teşekkürler
Rica ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı