B737 Kuyruğundan Sallanan Kablo

Mutlaka bir garanti anlaşması vardır ama maliyet konusunda mı yapmadılar bilmiyorum. FAA ve Boeing bu konuda yanlış hamle yaptı orası kesin. Kartlarını doğru oynasalardı hiç etkilenmezlerdi bile. Bu krizi ise en iyi Airbus kullandı. Tam da Dubai Air Show'a denk getirerek büyük siparişler topladı mesela. Embraer bile gayet güzel siparişler aldı bu sayede.

Kaderin cilvesi Büyük balık küçük balığı yer sonuçta
Boeing, McDonnell Douglas'ı satın aldıktan sonra kendi yönetim kadrosunu MD'nin yönetimi ile değiştirmişti. Şimdi de Embraer'in yönetimi başa getirsinler de Boeing düzelsin diyeceğim ama muhtemelen böyle birşey olmayacak.

Şu an vakit şapkayı önüne alıp düşünme vakti Boeing için. Geçenlerde sanırım CEO ya da onun gibi bir üst düzey yöneticiyi kovdular. Bakalım bir etkisi olacak mı.

Şu an vakit şapkayı önüne alıp düşünme vakti Boeing için. Geçenlerde sanırım CEO ya da onun gibi bir üst düzey yöneticiyi kovdular. Bakalım bir etkisi olacak mı.
Boeing Ticari Uçaklar biriminin müdürü Ekim ayında kovulmuştu ve Boeing CEO'su ve Chairman'i olan Dennis Muilenburg'un Chairman'liği elinden alınmıştı ve Dave Calhoun'a verilmişti. Yaklaşık 5 gün önce Boeing CEO'su Dennis Muilenburg istifa etti ve yerine 13 Ocak'ta Boeing'in Chairman'i Dave Calhoun getirilecek.

Boeing’i yakından takip ediyorum diyorsun Bilmiyorum açıkçası Boeing bu süreci nasıl atlatacak. Büyük ihtimal sancıları devam edecek daha uzun yıllar. Markacı biri değilimdir ama Boeing zaten uçak karakteri olarak favorim değildir ama bu yaptıklarından sonra sempatim düşüyor ne yalan söyliyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…