B830 laptop işlemcisi değişebilir mi?

AHMETBASTEM

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar aşağıda bulunan laptopumda ıntel® celeron® B830 işlemci bulunmaktadır. Laptopumun işlemcisinin değişip değişmediğini öğrenmek istiyorum. Önceki konularda baktığımda ilgilenen arkadaşlar AIDA64 raporunu isteyip yardımcı olmuşlar.
Ben de raporu aşağıya bırakıyorum. Değişip değişmediği hakkında yardımcı olacak arkadaşlar olursa çok teşekkür ederim.
Rapor

Arkadaşlar aşağıda bulunan laptopumda ıntel® celeron® B830 işlemci bulunmaktadır. Laptopumun işlemcisinin değişip değişmediğini öğrenmek istiyorum. Önceki konularda baktığımda ilgilenen arkadaşlar AIDA64 raporunu isteyip yardımcı olmuşlar.
Ben de raporu aşağıya bırakıyorum. Değişip değişmediği hakkında yardımcı olacak arkadaşlar olursa çok teşekkür ederim.
Rapor

Laptopun modelini YouTube'a yaz. Anakart tamiri gibi orada görebilirsin detaylı olarak.

İçini açmadan belli olmaz. R580 laptopumdaki i5 m430 çıkıyor ektede resimleri var. İçini açarak öğrenirsiniz ancak. Ama değer mi tartışılır.

Dosya Ekleri

• IMG-20211019-WA0006.jpeg
    IMG-20211019-WA0006.jpeg
    126,4 KB · Görüntüleme: 35
İntel celeron işlemcimin bu yapıda olduğuna bakarak

• Desteklenen SoketlerFCPGA988
  • Max CPU Yapılandırması1
  • TJUNCTION 100C
  • Paket Boyutu37.5mmx37.5mm (rPGA988B)
Intel® Core™ i5-3210M İşlemciye baktığımda değiştirilebilir olduğunu düşündüm. İnternet bir tane alarak bugun servise verdiğimde işlemciyi taktığını fakat uyumlu olmadığını vs soyledi. Kesin olarak değişip değişmediği hakkında bilgilendirebliirmisiniz?
  • TJUNCTION105 C
  • Paket Boyutu37.5 x 37.5mm (rPGA988B)

İntel celeron işlemcimin bu yapıda olduğuna bakarak

• TJUNCTION 100C
  • Paket Boyutu37.5mmx37.5mm (rPGA988B)
Intel® Core™ i5-3210M İşlemciye baktığımda değiştirilebilir olduğunu düşündüm. İnternet bir tane alarak bugun servise verdiğimde işlemciyi taktığını fakat uyumlu olmadığını vs soyledi. Kesin olarak değişip değişmediği hakkında bilgilendirebliirmisiniz?
  • TJUNCTION105 C
  • Paket Boyutu37.5 x 37.5mm (rPGA988B)
Hocam güç yönetimi açısından sıkıntı olabilir daha yüksek watta adaptör isteyeblir belki daha az isteyebilir. Ne için kullanacaksınız ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı