B980 için Mac Sürümü tavsiyesi

Kilavuzz"

Hectopat
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Meslek
Grafik Tasarımcı
İyi forumlar,
Windows 10 kurulu eski dizüstü bilgisayarıma deneme amaçlı Mac kurmak istiyorum mümkün müdür, eğer mümkünse hangi sürümü kaldırır ve kullanabilirim?
Sistem özellikleri;

• Intel Pentium CPU B980 2.40Ghz. (2 CPUs), 2.4GHz
  • 2GB RAM
  • Intel HD Graphics
  • 120GB SSD

MacOS Mountain Lion sürümünü düşünmüştüm. Recep Baltaş'ın hazırladığı rehber video ile ana bilgisayarıma sanal bilgisayar üzerinden Catalina sürümünü kurdum. Tekrardan Recep Baltaş'ın hazırladığı diğer rehber videoyu (sanal makine ile iAtkos ML2'yi USB belleğe boot edilebilir şekilde yazma) izledim fakat sitedeki rehberde bulunan iAtkos dağıtımının linki çalışmıyor 404 hatası veriyor ve başka iAtkos ML2 dağıtımı da henüz bulamadım bulduklarım da indirilemiyor. Videoda bulunan dağıtımın içeriği ".dmg" formatında iken benim ".iso"dosyası olarak indirdiğim Mountain Lion (adı üzerinde "iso" işte anladınız😄) farklı olduğu için USB'yi hazırlarken sorun çıkartır mı bilemedim. Bu arada CPU-Z ile dizüstü bilgisayarın RAM özelliklerine baktım bir slot boşta DDR3 1333Mhz gözüküyor ekstra 2GB daha eklesem veyahut 8GB tek slot eklesem işletim sistemi için rahatlatıcı olur herhalde?
Amacım şirkete gittiğimde Mac bilgisayar ile çalışacağım için işletim sistemine aşina olmak istiyorum ana bilgisayarım üzerindeki sanal bilgisayar çok hızlı ve stabil olmayacak haliyle bu yüzden bu dizüstünü değerlendirmek istiyorum mümkün olursa.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı