Babam bana çocuk gibi davranıyor

Ya üniversiteye başladığında düzelir diye düşünüyorum. Yani hem aileni hem kendini kırmaman açısından. Eğer 18 yaşındaysan aylar kaldı sınava.

Ya üniversiteye başladığında düzelir diye düşünüyorum. Yani hem aileni hem kendini kırmaman açısından. Eğer 18 yaşındaysan aylar kaldı sınava.
18 yaşına kadar düzelmediyse daha da düzeleceğini sanmam hocam. Ama inşallah düzelir.

Bu kadar baskıcı olmamaları lazım. Dediğim gibi bir gün tek başına hayata atıldığında ne olacak? İlk defa büyük şehire gelmiş köylü gibi hisseder.

Bu arada tabikide ailenizin değerini bilin. Ama bu kadarda abartmamalılar.

Zamanla düzelir hoş gör gün gelir keşke beni sevdiğini söylese de dışarı daha çıkmasam dersin kıymetini bil bu günlerin naçizane tavsiyem.

Bu yıl dershaneye gidiyorum dershaneden birkaç ay önce sınıfımdaki 2 arkadaş bana biz yarın dışarıda yemek yiyeceğiz istersen sende gel bizimle beraber yemek ye dediler bende o zaman ailem izin vermez diye aileme söyleyemedim arkadaşlarıma da yalandan zamanım yok ders çalışmam lazım dedim öyle sonra bru daha söylemediler daha bana teklif etmediler bende gitmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…