Babam bana çok sinirli

Quessa

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, ben bugün babannemlerde kalacaktım. Sabahtan beri evde olduğum için canım çok sıkıldı ben de saat 22.30 gibi babaanneme haber verip dışarı çıktım, normalde 11'de evde olmam gerekiyordu. Yanıma telefon almadan dışarı çıktım biraz yürüyüş yaptım ve eve geri döndüm. Geri döndüğümde saat 11.10'du babaannemde saat 11'de evde olmadığım için de babamı aramış. Eve döndüğümde babamı aradım ve geldiğimi haber verdim babamda benim sigara içtiğimi sandı galiba (geçmişte yaşanan olaylar var.) Bu saate n'apıyordun sen dışarıda yarın konuşacağız seninle, dedi. Ben sadece evin önlerinde yürüyüş yaptım, sigara kullanmadım ya da biriyle buluşmadım. Yani babam nasıl inanacak bana? Ne yaparak bir şey yapmadığıma ikna edebilirim? Bir tavsiye verin nolur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, ben bugün babannemlerde kalacaktım. Sabahtan beri evde olduğum için canım çok sıkıldı ben de saat 22.30 gibi babaanneme haber verip dışarı çıktım, normalde 11'de evde olmam gerekiyordu. Yanıma telefon almadan dışarı çıktım biraz yürüyüş yaptım ve eve geri döndüm. Geri döndüğümde saat 11.10'du babaannemde saat 11'de evde olmadığım için de babamı aramış. Eve döndüğümde babamı aradım ve geldiğimi haber verdim babamda benim sigara içtiğimi sandı galiba (geçmişte yaşanan olaylar var.) Bu saate n'apıyordun sen dışarıda yarın konuşacağız seninle, dedi. Ben sadece evin önlerinde yürüyüş yaptım, sigara kullanmadım ya da biriyle buluşmadım. Yani babam nasıl inanacak bana? Ne yaparak bir şey yapmadığıma ikna edebilirim? Bir tavsiye verin ne olur?

Güveni sarstıysanız ikna olmaz.

Daha önce sigaradan falan yakalandıysanız biraz zor inanır. Büyük yeminler edin kurana el basarım falan deyin ben 1 2 kere öyle kurtarmıştım.

Arkadaşlar merhaba, ben bugün babannemlerde kalacaktım. Sabahtan beri evde olduğum için canım çok sıkıldı ben de saat 22.30 gibi babaanneme haber verip dışarı çıktım, normalde 11'de evde olmam gerekiyordu. Yanıma telefon almadan dışarı çıktım biraz yürüyüş yaptım ve eve geri döndüm. Geri döndüğümde saat 11.10'du babaannemde saat 11'de evde olmadığım için de babamı aramış. Eve döndüğümde babamı aradım ve geldiğimi haber verdim babamda benim sigara içtiğimi sandı galiba (geçmişte yaşanan olaylar var.) Bu saate n'apıyordun sen dışarıda yarın konuşacağız seninle, dedi. Ben sadece evin önlerinde yürüyüş yaptım, sigara kullanmadım ya da biriyle buluşmadım. Yani babam nasıl inanacak bana? Ne yaparak bir şey yapmadığıma ikna edebilirim? Bir tavsiye verin nolur.
Bence sen fazla tepki göstermişsin yarın konuşacağız senle demiş gelip suratına sen sigara içtin biliyordum dememiş. Sen buna sinirlenmek diyorsan allah yardımcın olsun iş hayatında. Ayrıca önceden güvenini sarsmışsın inanmasını bekleme.

Kasma bu kadar hocam eğer içseydiniz babanneniz kokuyu alabilirdi ya da yanınızda illa paket ya da çakmak olurdu gidip baksınlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı