Babam beni zorla çalıştırıyor

Sağ olasın teşekkür ederim

Dediğim gibi dostum ilk polise git onlar seni gerekli mercilere iletirler. Korkma babandan falan eğer dediğin gibi hem dayak yiyor hem de zorla çalıştırılıyorsan bundan kötüsünü yaşayamazsın kolay kolay iş geri dönülmeyecek raddeye gelmeden önce müdahale etmen gerek.

Tamamdır çok sağolun hepinize teşekkür ederim

Geçmiş olsun dostum. Allah sabır versin. Dayanılmaz gibiysen babanı şikayet et diyeceğim de o da ailede geri dönülmez bir şey yapabilir.

Geçmiş olsun dostum. Allah sabır versin. Dayanılmaz gibiysen babanı şikayet et diyeceğim de o da ailede geri dönülmez bir şey yapabilir.
Sağol dostum babamla ortak karar vericez sanırım umarım

Evet atılabilir. Görece konularda böyle fikir beyan etmek doğru değil ki anakonu da aile, öyle basit bir durummuş gibi "2-3 dövdü diye" dememelisiniz. Eğer şu an bazı şeylerin farkında olup, önüne geçemezse hayatı boyunca üzerinde taşıyacağı travmalar ve baskılanmış bir karaktere sahip olacak arkadaşımız.
Ceza alması hiç benim umrumda değil sadece beni bu hayattan kurtarsalar yeter
Ailenden ayrıldıktan sonra yetiştirme yurtlarında kalacaksın, bu konuyu araştır ve ailenin yanında olmaktan daha mı iyi kendin karar ver.
Trolsun, troll. Sanki baban seni madde satmaya zorluyor gibi heyecanlı heyecanlı yazmışsın. Troll değilsen bile yukarıda yazdıklarını oku aklını başına al.
empati ve karakter bakımından yetersiz forum üyesi. Fikirlerinin yapıcı olduğunu düşünmüyorum. Bir insanı işkence altındayken zamanı geldiğinde iyi olacak işkence görmeye devam et diyerek geçiştiriyorsun.
Baskının, zulmün ve zorbalığın ailen ya da yabancıdan gelmesinin arasında bir fark var, aileden geldiğinde 2 kez eksi yazar. Ailen sana sevgi göstererek benliğini ve kişiliğini oturtmanı sağlayacak bir ortam hazırlaması gereken roldedir. Ancak bu rölü üstlenmedikleri gibi sana ve ruh sağlığına zarar verdikten sonra senin gibi denyolar çıkıyor.

Hayatın acı gerçekleri bunlar işte, okusaydın bunlar olmazdı. Hiç bir aile işe yaramayan bir çocuğu evinde bulundurmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…