Bunu al, babana anlayış göster kötü bir gün geçiriyor olabileceğini düşün ve onunla güzelce konuşmayı dene.
Babanı asla ne olursa olsun kırmamaya çalış
Dostlar birazcık fazla sinirlenmişim bunu yazarken. Sadece babamın tavırları beni sinirlendiriyor hala vermedi sarj edeceğim gözüm arkada kaldı ondan sinirlendim.
Küfür kullanmıyorum çok fazla ayriyeten babam sağlıkçı olduğundan dolayı kötü şeyler olarak adlandırdığınız şeylerin ne kadar sürede yapılmasını falan biliyor bunları babamla rahatça konuşabiliyorum.
Hocam sakin olun bir düşünün önce yanlış bir hareket mi yaptım diye. Ardından kendisine halini hatrını bir sorun bugün kötü geçmiş olabilir. Bir sorunu varsa bunu aile içine açıklayabilir sorunu hepiniz çözmeye çalışabilirsiniz.
Ben olsam şu an çıldırmıştım. En sinir olduğum şey. Çok şükür ailem böyle şeylere karışmaz. Bana güvendikleri için öyle telefonu elinden alma falan yapmıyorlar.
Abi yani sebepsiz yere bunu neden yapsın? Bence istemeden bir şey yaptın veya derslerine önem vermiyorsun. Hiçbir babanın keyfi yüzünden böyle şeyler yapacağını zannetmiyorum.
Abi yani sebepsiz yere bunu neden yapsın? Bence istemeden bir şey yaptın veya derslerine önem vermiyorsun. Hiçbir babanın keyfi yüzünden böyle şeyler yapacağını zannetmiyorum.