doubleww
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
İyi geceler arkadaşlar, size olayı başlı başına anlatayım. Geçen gün sebepsizce annem, babamla olan eski boşanma defterlerini açtı ve babama "Sen bizi aç bırakıyorsun." dedi. Evvelsi gün, babam ve küçük kardeşim, annem çalıştığı için annemin haberi olmadan toptancı bir markete gitmişler, orada eve bolca erzak almışlar. Sonrasında akşam 7-8 gibi eve geldiler. Annem de o esnada evdeydi. Malzemeleri taşımaları için yardım ettim, eve girdik. Babam beni yan bakkala tütün almaya yolladı, gittim ve döndüğümde binadan bağırış çağırış sesleri geliyordu. Eve çıktım ve spor çantamı alıp spor salonuna gittim. Bu olay yaşandığından beri babam eve hiç gelmedi. Kendisi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde çalıştığı için parkta, kendi kulübesinde kalıyormuş. Bu akşam saat 9 gibi yanına gittim ve bana dedi ki "Keşke ölseydim de annen bana aç kaldım demeseydi." dedi ve ağlamaya başladı. Ben de parktan çıkıp eve geldim ve anneme o anın stresiyle sert çıkıştım, annemle kavga ettim.
Şu an hemfikir olan bir taraf yok, bu durum düzelir mi sizce? Okuyanlara teşekkürler.
Şu an hemfikir olan bir taraf yok, bu durum düzelir mi sizce? Okuyanlara teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: