Babam ifadeye çağırıldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sebepsizce mi? Forumun kitlesine laf atan sensin forumu kötüleyen sensin seni raporladım diye biz mi suçlu olduk güldürme beni.

Genelde forumlarda konuyla alakasız mesaj atıp konuyu kirletenler ceza yer. Burası da öyledir diye düşünüyorum. Siz bana küfür ettirmeye çalışıyorsunuz.

Genelde forumlarda konuyla alakasız mesaj atıp konuyu kirletenler ceza yer. Burası da öyledir diye düşünüyorum. Siz bana küfür ettirmeye çalışıyorsunuz.
Buluttan nem kapan bir insansın. Başkalarına sataşıp cezalandırılmalarını bekliyorsun. Daha çok beklersin. "Babanı" unutuverdin bir anda ne olduysa.

Yiyor tabii ki.
Bu siz oluyorsunuz.
Çok görüldü böyle kandırmaca konular.

Sadece saçmalıyor iyice sinir etti.

Teknoloji forumunda konu dışı kategorisi var, açarım veya açmam seni ne ilgilendirir? Tiplere bak, neyse moderatör arkadaşlar konuyu baştan sona okuduktan sonra gerekeni yapacaktır bu konuya attığım son mesaj daha da ilgi vermiyorum sizin gibi ilgi meraklılarına.

Yiyor tabii ki.
Bu siz oluyorsunuz.
Çok görüldü böyle kandırmaca konular.
Mesajları inceledim de, cidden büyük saçmalamaca var.
Konuyu kapatacaklar, normal olarak.

Konuyu açıp ilgi çekmeye çalışan sensin ve bunu başardında tebrik ederim seni.

Buluttan nem kapan bir insansın. Başkalarına sataşıp cezalandırılmalarını bekliyorsun. Daha çok beklersin. "Babanı" unutuverdin bir anda ne olduysa.
Babamı unuttuğumu kim söyledi? Benim yardım istemek için açtığım bir konuyu troll konu olarak nitelendirip aşağılayıcı sözlerinle beni kışkırtan sensin. Tutamadım kendimi biraz daha ilgi verdim senin gibilere. Neyse konuyla alakalı son mesajım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…