XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 1 Ocak 2022 #31 uwu emrw kun dedi: Eki Görüntüle 1094020 Eminim öylesin. Genişletmek için tıkla... Derdi çeken bilir.
uwu emrw kun dedi: Eki Görüntüle 1094020 Eminim öylesin. Genişletmek için tıkla... Derdi çeken bilir.
TylerDurden_1243 Femtopat Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 1 1 Ocak 2022 #32 ArslanbalaBörükan dedi: İsme bakınca babanı döv yazarsın sanmıştım. Genişletmek için tıkla...
3 381258 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 4.761 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2022 #33 Gojira dedi: Bunun için mi? Babamla ben de anlaşamıyorum hatta çok fazla kişi anlaşamıyor, merak etme. Genişletmek için tıkla... O baba baba, mahalle arkadaşı değil. Ölünce pişman olursun benden söylemesi. 30 saniye sonranızın garantisi yok zaten. Gidin konuşun. Taa Temmuz ayındaki mesajı alıntılamışız ya, yeni konu zannettim.
Gojira dedi: Bunun için mi? Babamla ben de anlaşamıyorum hatta çok fazla kişi anlaşamıyor, merak etme. Genişletmek için tıkla... O baba baba, mahalle arkadaşı değil. Ölünce pişman olursun benden söylemesi. 30 saniye sonranızın garantisi yok zaten. Gidin konuşun. Taa Temmuz ayındaki mesajı alıntılamışız ya, yeni konu zannettim.
Ester Hirsch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 2.044 Çözümler 1 Yer İsrail 1 Ocak 2022 #34 RivalsX dedi: Evden kaçsam? Genişletmek için tıkla... Mantıksız. Ama üniversite kazanıp başka şehirde okuyabilirsin bu sayede uzakta olacaksın özleyebilir ve durum değişebilir.
RivalsX dedi: Evden kaçsam? Genişletmek için tıkla... Mantıksız. Ama üniversite kazanıp başka şehirde okuyabilirsin bu sayede uzakta olacaksın özleyebilir ve durum değişebilir.
TylerDurden_1243 Femtopat Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 1 1 Ocak 2022 #35 Silinen üye dedi: Mantıksız. Ama üniversite kazanıp başka şehirde okuyabilirsin bu sayede uzakta olacaksın özleyebilir ve durum değişebilir. Genişletmek için tıkla... Haklısın
Silinen üye dedi: Mantıksız. Ama üniversite kazanıp başka şehirde okuyabilirsin bu sayede uzakta olacaksın özleyebilir ve durum değişebilir. Genişletmek için tıkla... Haklısın