Docthirst
Megapat

Daha fazla  

20 yaşındayım. Birkaç aya 21 yaşına gireceğim. 13-14 yaşımdan beri babamla telefon teknik ve aksesuar parçası üzerine toptan satış yapıyoruz. Ben de babama yardım ediyordum. İşi bayağı öğrendim hatta her şeyini öğrendim. Pandemide de 2 sene boyunca onunla birlikte çalıştım neredeyse aralıksız. İşi de tamamen öğrendim fakat hazırlık Online'dı ve işte olduğumdan fazla çalışamadım. Şimdi de İstanbul'a ybs okumaya geldim fakat hazır işi bırakıp geldim. İşim ve geleceğim garanti değil bir de Türkiye gerçekleri var. Fakat işi yaptığımız yerde gerçekten mutsuz ve aşırı yalnızdım. Aynılarını üniversitede yaşar mıyım ne olur bilmiyorum. Korkmuyor değilim açıkçası ilk kez bu kadar yalnızım. Ne ailem ne de arkadaşım var şu anda. Fakat işi bırakıp hata mı yaptım bilmiyorum. Şu an daha yeniyim İstanbul'da daha ilk günüm fakat bilemiyorum bir garip hissediyorum. Üniversite gelmeseydim ya arabayla satışa çıkacaktım ya da dükkan açacaktık ve orada oturacaktım. Çok garip hissediyorum normalde rahat olurum sanmıştım ama farklı hissediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör: