Babam temaslı

Yer
Istanbul
Babamın dün görüştüğü birisinin testi pozitif çıkmış. Ben de temaslı sayılıyorum. Şimdilik bir belirti yok, bulaşmış mıdır? O adam da belirti yok diyor, babam da sormamış neden test yaptırdığını. Yani şaka olma ihtimali de var ama böyle şeylerin şakasının olacağını düşünmüyorum. Acaba babama bulaşmış mıdır? Babama bulaştıysa bana net bulaşmıştır zaten. Şu an bende boğaz kuruluğu bile yok.

Babamın dün görüştüğü birisinin testi pozitif çıkmış. Ben de temaslı sayılıyorum. Şimdilik bir belirti yok, bulaşmış mıdır? O adam da belirti yok diyor, babam da sormamış neden test yaptırdığını. Yani şaka olma ihtimali de var ama böyle şeylerin şakasının olacağını düşünmüyorum. Acaba babama bulaşmış mıdır? Babama bulaştıysa bana net bulaşmıştır zaten. Şu an bende boğaz kuruluğu bile yok.

Adama bulaştıysa babana bulaşmış olabilir, babana bulasdiysa sana da bulaşmış olabilir.
Adama bulasmis, babana bulaşmamış sana da bulaşmamış olabilir.
Adama bulaşmamış babana da bulaşmamış sana da bulaşmamış olabilir.
Gördüğün gibi çok olasılık var.
İlla ki buluşacak diye bir şey yok.

7 10 gün civarı bir karantina verecekler. 2 hafta olan süre kısaltıldı. Benim testim geçen pazartesi pozitif çıkmıştı 9 kişilik hanede 7 kişiyi daha yanıma aldım. Bir tek amcam olmadı belirtisi yok diye diğer tüm bireylerde çıktı.
Zaten çok fazla belirti olmuyor geel kitle de. Bende sadece öksürük ve hafif bademcik şişmesi vardı.
Evde bir tek babaannemde büyük sıkıntıya yol açtı 41 dereceye çıktı kadının ateşi. Kronik bir rahatsızlığı olsa gitmişti.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Belirtiler bulaşmadan hemen sonra gözükmeyebilir. Hatta virüslü olsanız bile gözükmeyebilir. O yüzden en mantıklı seçenek kendinizi karantinaya almak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı