Babam temaslı

Babamın dün görüştüğü birisinin testi pozitif çıkmış. Ben de temaslı sayılıyorum. Şimdilik bir belirti yok, bulaşmış mıdır? O adam da belirti yok diyor, babam da sormamış neden test yaptırdığını. Yani şaka olma ihtimali de var ama böyle şeylerin şakasının olacağını düşünmüyorum. Acaba babama bulaşmış mıdır? Babama bulaştıysa bana net bulaşmıştır zaten. Şu an bende boğaz kuruluğu bile yok.

Bulaşmamıştır.

2 3 gün ateşten ve halsizlikten yemek dahi yiyemedi kadın. Felçli gibi yattı.
Şu anda sadece halsizliği var. Ama ateş kadını yordu 66 67'sinde kadın.
Genel olarak bildiğin nezle yani. En azından bizde o şekildeydi.
Anam ve babamın iş yerinden geldi 12 kişi neredeyse corona oldu ve bazıları için eve gelip serum bile takmışlar.
Kişiden kişiye geçirme durumu değişiyor yani Amcam'da hiçbir belirti yok ama bulaşmama ihtimalide yok. Aynı evdeyiz sonuçta.

Babamın dün görüştüğü birisinin testi pozitif çıkmış. Ben de temaslı sayılıyorum. Şimdilik bir belirti yok, bulaşmış mıdır? O adam da belirti yok diyor, babam da sormamış neden test yaptırdığını. Yani şaka olma ihtimali de var ama böyle şeylerin şakasının olacağını düşünmüyorum. Acaba babama bulaşmış mıdır? Babama bulaştıysa bana net bulaşmıştır zaten. Şu an bende boğaz kuruluğu bile yok.
O kadar da kafaya takma hastalık olaylarını falan. Gerilmek, korkmak, bir konu-olay üzerinde fazla düşünmek psikolojik durumunu kötü etkiler. Akışına bırak gitsin.

Test yaptırmaya kalkarsan tek yerden yaptırma ve tüm testleri yaptır.

2 3 gün ateşten ve halsizlikten yemek dahi yiyemedi kadın. Felçli gibi yattı.
Şu anda sadece halsizliği var. Ama ateş kadını yordu 66 67'sinde kadın.
Genel olarak bildiğin nezle yani. En azından bizde o şekildeydi.
Anam ve babamın iş yerinden geldi 12 kişi neredeyse corona oldu ve bazıları için eve gelip serum bile takmışlar.
Kişiden kişiye geçirme durumu değişiyor yani Amcam'da hiçbir belirti yok ama bulaşmama ihtimalide yok. Aynı evdeyiz sonuçta.

Geçmiş olsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı