Allah rahmet eylesin dostum mekanı cennet olsun sakın kendini ağlamayacağım diyerekten şartlandırma istediğin gibi ağla bu herkesin kolay kolay atlatabileceği bir acı değil umarım en yakın zamanda hayatını düzene sokabilirsin.
Allah rahmet eylesin dostum mekanı cennet olsun sakın kendini ağlamayacağım diyerekten şartlandırma istediğin gibi ağla bu herkesin kolay kolay atlatabileceği bir acı değil umarım en yakın zamanda hayatını düzene sokabilirsin.
@Yeniçocuk anlıyorum. Eğer evde ölseydi doktorun falan eve gelip ölüm raporu yazması gerekiyordu. Hastanede öldüğü için o süreç kolay işliyor, cenazeyi teslim ederler hemen morgdan teyit etmeniz durumunda.
@Yeniçocuk anlıyorum. Eğer evde ölseydi doktorun falan eve gelip ölüm raporu yazması gerekiyordu. Hastanede öldüğü için o süreç kolay işliyor, cenazeyi teslim ederler hemen morgdan teyit etmeniz durumunda.
Vicdanın rahatsa iyi anılarını düşünmeye çalış. Bol bol dua et elinden geliyorsa mahallede / okulda hayır olsun diye bir şeyler dağıt artık yapılabilecek tek şey bolca dua ve adına hayır işlemek kalıyor. Emin ol ki Allah her zaman yanında gördüğün zorluklar karşısında onları aşabilmen için direnç verecektir.
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşaallah.. Başınız sağolsun... Çok zor bir durum da olsa kabullenmek gerekiyor. Ölüm elbet bir gün bizlerede uğrayacak..