Babam vefat etti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ölüm normal bir şey. Hastalık, yaşlılık, kaza vb. artık hangi yolla geldiyse. Gelip burada bununla ilgili konu açmak gereksiz.

Hocam boş duyar kasmayın belki de paylaşacak arkadaşı yok zamanının çoğunu forumda geçiriyor kendisini ben de dahil olmak üzere isim olarak tanıyorum ki böyle konular için tanınmış olmaya bile gerek yok sevinçler paylaşarak çoğalır üzüntüler paylaştıkça azalır. Örneğin bakın ben önceki mesajlarda arkadaşı teselli edince hafif bir tebessümüne sebep oldum ve bu beni biraz da olsa mutlu etti siz de deneyin.

Öncelikle kaybınız için üzgünüm. Işıklar içinde uyusun. Belki konuşmak çok kolaydır ama, içinizde ki üzüntüyü henüz anlayabilmem mümkün değil. Aynı duyguyu pek yaşamadım. Tabii ki sevdiğim insanların birkaçına veda etmek durumunda kaldım fakat yoğun bir duygu hissedemedim. Ellerimizin arasından kayıp giden birçok şey var. Muhtemelen her şey ellerimizin arasından kayıp gidiyor. Bütün hikayelerin ortak yanının hepsinin bitiyor olması.. Kendinize çok iyi bakın ve güçlü kalın.

Öncelikle kaybınız için üzgünüm. Işıklar içinde uyusun. Belki konuşmak çok kolaydır ama, içinizde ki üzüntüyü henüz anlayabilmem mümkün değil. Aynı duyguyu pek yaşamadım. Tabii ki sevdiğim insanların birkaçına veda etmek durumunda kaldım fakat yoğun bir duygu hissedemedim. Ellerimizin arasından kayıp giden birçok şey var. Muhtemelen her şey ellerimizin arasından kayıp gidiyor. Bütün hikayelerin ortak yanının hepsinin bitiyor olması. Kendinize çok iyi bakın ve güçlü kalın.

Bende aşırı duygu hissetmiyorum. Her türlü rahat olduğum için herhalde. Teşekkürler. Aniden olduğu için beni biraz daha etkilemiş olduğu için olabilir. Her şey Allah'tan ölüm de yaşamda 1-2 hafta içinde ben biraz daha toplanırım. Hiç beklemiyorduk ben hep umutluydum iyileşecek diye ama olmadı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı