Babam vefat etti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Toparlanacağınıza eminim. Onlar her zaman kalbimizin en güzel odasında olacaklar

Başın sağ olsun, Allah rahmet eylesin. Bende geçen sene aynı bu vakitlerde kaybettim babamı. 21 yaşındayım, staj yapıyordum. Umarım akrabalarından benim yaşadığım gibi sıkıntılar çekmezsin.

Allah sabır versin.

Toparlanacağınıza eminim. Onlar her zaman kalbimizin en güzel odasında olacaklar

Evet hocam. Bundan sonra hayırlısı ile kavuşturması rahmet eylemesi. Ağlamak pek işe yaramaz. dalga geçerdim evin kralı benim diye şimdi ben oldum. Defin işlemlerinden sonra annemi düzeltsem yeterli. 1-2 yıl idare ettikten sonra rahatlarız. Zaten pek harcamalarımiz yoktu.
Allah rahmet eylesin içinde ağlama isteği varsa ağla hepsini çıkart içinden.

Pek yok hocam duygulandıkça ağlıyorum.

Başınız sağ olsun

Yakınının kaybetmenin ne olduğunu az çok biliyorum. 3 yakınımı COVİD'ten kaybettim. Art arda iki dedem ve anneannem. Hepsinin aşıları tamamlanmıştı. Öncelikle başın sağolsun. Çok zor biliyorum ama ayakta durman gerek. Ailene artık senin sahip çıkman gerek. Buradaki çoğu kişi senin yaşadığın duyguyu yaşamadı. Hepimizin bir gün bu durumu yaşayacağı kesin. Allah düşmanımın bile başına vermesin. Allah yakınlarına sabır versin. Ölüm Allah'ın emri yapacak bir sey yok.

Ek olarak siz iki insan mı desem bilmiyorum. Şöyle bir konuya şu emoji atmanız sizin nasıl bir insan olduğunuzu gösteriyor. Yazıklar olsun size. Belki bunun için ceza yicem ama içimi dökmesem olmazdı. Siz de bu acıyı bir gün yaşarsınız size de beğenmedim atarlar ozaman. Umarım yaşamazsınız ama.

Herkese teşekkürler.

Hocam gerek yok yapmayın. Kavga etmeye gerek yok. Belki durum kötü olduğu için atmış olabilirler. Öyle söylemeye gerek yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…