Babam vefat etti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Yeniçocuk bakalım biz ne zaman huzura kavuşacağız acaba?

Allah rahmet eylesin hacı. Allah, omuzlarına binen yükü kaldırmayı nasip etsin. Umarım hayatında büyük değişiklikler yapmadan (okul vs bırakmak gibi) geçinmek nasip eder. Bir an önce ayaklarının üzerinde durabilmeyi nasip eder.

@Yeniçocuk bakalım biz ne zaman huzura kavuşacağız acaba?

Bilmiyorum hocam. Benim ne zaman kavuşacağım belli. Böbrek hastalığım ve öbür tarafta ailemle buluştuğumda.

Allah'a şükür paramız var. Idare ederiz. Seneye askerlik sonrası hemen işe girerim.

Benim kalp ve göz dışında bir sorunum yok aslında. Çok sağlamım.

Allah rahmet eylesin dostum hepimizin bir gün buluşacağı yer orası. Bazı vedalar erken olsa da canımızı sıkmayıp hayata emin adımlarla değerli insanları unutmadan devam edebilmek önemli başın sağ olsun elden bir şey gelmiyor diyeceklerim bu kadar.

@Yeniçocuk geçmiş olsun kardeşim. Kalp de bazen aşırı tetikliyor, idare ediyoruz gittiği yere kadar bakalım.

Sana maddi veya manevi şekilde yardım edebileceğimiz bir konu var mıdır?

Teşekkürler hocam. Gerek yok sağ olun. Düşünmeniz yeterli şükür Allah'a paramız var durumumuz idare eder. Fazla da harcama yapmazdık zaten.
@Yeniçocuk geçmiş olsun kardeşim. Kalp de bazen aşırı tetikliyor, idare ediyoruz gittiği yere kadar bakalım.

Sağ olun hocam. Dikkat edin kendinize sağlığınızı aksatmayın sakın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…