Babam vefat etti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Buradan söyleyeyim. Babanız ile küs veya konuşmuyorsanız konuşun özür dileyin küs kalmayın. Değerini bilin. Sonra pişman olmayın. Neyse ki benim gönlüm rahat. Kalbi mutlu şekilde rahmetine kavuştu.

İnşallah hocam. Son görevimizi getireceğiz yarın ondan sonra kavuşacağımız günü bekleyeceğiz.

Hocam durumunuza çok üzüldüm. Daha 15 yaşındayım ve Allah geçinden versin ama ne yazık ki aynı şey benim başıma da gelecek. İlk hafta çok üzülürsünüz ve bunu çevreye belli edersiniz. Ama sonra artık dışarıdan bakan bir insan üzgün olduğunuzu anlamaz. Kendi dedemi 8yaşında kaybettim ve babam 1 hafta üzülüp sonra takmamıştı. Mekanı cennet olsun inşallah.

Hocam durumunuza çok üzüldüm. Daha 15 yaşındayım ve Allah geçinden versin ama ne yazık ki aynı şey benim başıma da gelecek. İlk hafta çok üzülürsünüz ve bunu çevreye belli edersiniz. Ama sonra artık dışarıdan bakan bir insan üzgün olduğunuzu anlamaz. Kendi dedemi 8yaşında kaybettim ve babam 1 hafta üzülüp sonra takmamıştı. Mekanı cennet olsun inşallah.

Amin hocam. Hepimiz yaşayacağız ölümü ama ani olması insanı daha çok etkiliyor bence. Sonuçta hepimizin gideceği yer belli.

@Yeniçocuk sizin durumunuzu takip ediyorum başınız sağ olsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun bir sıkıntınız olursa ulaşmanız yeterli.

Sağ olun. Herkese tekrardan teşekkürler.
Allah hepimize hayırlı ölümler nasip etsin arkasındakilere acı yaşatmasın. Kalbim çok rahat Allah'a şükür ne küs gittim ne kötü şekilde vedalaştım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı