Babama sigara içtiğimi söyleyeceğim

Git söyle. Bende söyledim sinirli biri normalde bence bırak kendine yazık dedi.

Tabii herkesin babasının vereceği tepki çok farklı olur. Şahsen ben bu durumda olsam kendim direk söylerdim. Çünkü babamla o şekilde bir samimiyetim olduğunu ve babamın benim için en doğru yanıtı vereceğini düşünüyorum. Eğer sizin de babanızla aranızda bu şekil bir ilişkiniz varsa konuşmanızı öneririm. Söyleyin gitsin en fazla ne olabilir ki.

İçmeye devam etmek gibi bir niyetin varsa, kibar bir şekilde durumu açıklaman mantıkkı bence.
Konuyla alakasız ancak içmeni önermiyorum dostum. Ne bir havalılık katıyor ne de seni dertlerinden uzaklaştırıyor. Tamamen zarar içerisinde bırakıyor bu meret seni. Tabi hayat senin hayatın. Sağlıklı günler dilerim.
Saygılar.

Hocam babama söylemeden önce annemin ağzında laf aradım, işte babam nelere kızar sence gibisinden. Sonra muhabbet ilerledi annem ağzımda laf aradı sohbet ettik falan en son konuyu ona açtım ve anlayışla karşıladı. Tek tük içtiğim için kolay bırakabileceğimi söyledi fakat ben fazla umutlanıp hayal kırıklığı yaşamaması için fazla yanaşmadım, bırakmak için çabalarım dedim. O noktadan sonra yüzü biraz düştü ve üzüldü. Taşıyamadığım yükü anneme yüklemişim gibi hissediyorum açıkçası. Babamın fazla tepki vermeyeceğini isterse konuşabileceğini söyledi ayrıca.

Hocam söyle gitsin en kötü dayağını yersin 1 2 günün kötü olur 1 haftaya da normalleşir akıp gider öldürecek değil ya sonuçta.

Dürüstlükten zarar gelmez. Söyle gitsin, bol şans.

Arkadaşlar bayağı bir zaman olmuş ama merak ettim. Hocam söylediniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…