Emin Öztaş Femtopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2021 #1 Arkadaşlar ben şu an bir klavye bir de kulaklığa ihtiyacım var ama babama söyleyemiyorum yaş 13.
Faraenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.092 Çözümler 5 Yer İstanbul 10 Mart 2021 #2 Bende de o sorun var. Ama mecbur olunca söylüyorum. O da tamam diyor
Voxcalibur Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 234 10 Mart 2021 #3 Kızar diye mi korkuyorsun? Ya da tam olarak ne yapacağından, diyeceğinden korkuyorsun? Bunları yaz yardımcı olalım.
Kızar diye mi korkuyorsun? Ya da tam olarak ne yapacağından, diyeceğinden korkuyorsun? Bunları yaz yardımcı olalım.
OSAYİSAMUEL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 2.516 Makaleler 12 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2021 #4 Babanızın maddi durumu alamayacak seviyede ise bence söylemeyin. Ama durumunuz varsa utanmayın söyleyin. Babanız o sizin niye utanıyorsunuz.
Babanızın maddi durumu alamayacak seviyede ise bence söylemeyin. Ama durumunuz varsa utanmayın söyleyin. Babanız o sizin niye utanıyorsunuz.
Emin Öztaş Femtopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2021 #5 Voxcalibur dedi: Kızar diye mi korkuyorsun? Ya da tam olarak ne yapacağından, diyeceğinden korkuyorsun? Bunları yaz yardımcı olalım. Genişletmek için tıkla... Tam da kızmak değil ama yahu ne gerek var veya biraz kızıyor ve babamın tepkileri beni etkiliyor. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Nisan 2022
Voxcalibur dedi: Kızar diye mi korkuyorsun? Ya da tam olarak ne yapacağından, diyeceğinden korkuyorsun? Bunları yaz yardımcı olalım. Genişletmek için tıkla... Tam da kızmak değil ama yahu ne gerek var veya biraz kızıyor ve babamın tepkileri beni etkiliyor.
Arıcan Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.482 Makaleler 1 Çözümler 16 10 Mart 2021 #6 Emin Öztaş dedi: Arkadaşlar ben şu an bir klavye bir de kulaklığa ihtiyacım var ama babama söyleyemiyorum yaş 13. Genişletmek için tıkla... Bende her şeyi söylüyorum ama baştan ama kızma diyorum sonrada söylüyorum borç içinde olduğumuz için şimdi alamayız diyor.
Emin Öztaş dedi: Arkadaşlar ben şu an bir klavye bir de kulaklığa ihtiyacım var ama babama söyleyemiyorum yaş 13. Genişletmek için tıkla... Bende her şeyi söylüyorum ama baştan ama kızma diyorum sonrada söylüyorum borç içinde olduğumuz için şimdi alamayız diyor.
Voxcalibur Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 234 10 Mart 2021 #7 Emin Öztaş dedi: Tam da kızmak değil ama yahu ne gerek var veya biraz kızıyor ve babamın tepkileri beni etkiliyor. Genişletmek için tıkla... Anlaşma yapmayı deneyebilirsiniz. "Baba ben bunu yapayım sende bana kulaklık al?" gibi.
Emin Öztaş dedi: Tam da kızmak değil ama yahu ne gerek var veya biraz kızıyor ve babamın tepkileri beni etkiliyor. Genişletmek için tıkla... Anlaşma yapmayı deneyebilirsiniz. "Baba ben bunu yapayım sende bana kulaklık al?" gibi.
Emin Öztaş Femtopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2021 #8 OSAYİSAMUEL dedi: Babanızın maddi durumu alamayacak seviyede ise bence söylemeyin. Ama durumunuz varsa utanmayın söyleyin. Babanız o sizin niye utanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Babam aylık kazancı 6500 TL veya 7000 TL. Arıcan dedi: Bende her şeyi söylüyorum ama baştan ama kızma diyorum sonrada söylüyorum borç içinde olduğumuz için şimdi alamayız diyor. Genişletmek için tıkla... Babama öyle dersem ya alır ya da sonra alırız der yüzde 50 şansım var ama gerçekten kulaklık klavye lazım bana.
OSAYİSAMUEL dedi: Babanızın maddi durumu alamayacak seviyede ise bence söylemeyin. Ama durumunuz varsa utanmayın söyleyin. Babanız o sizin niye utanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Babam aylık kazancı 6500 TL veya 7000 TL. Arıcan dedi: Bende her şeyi söylüyorum ama baştan ama kızma diyorum sonrada söylüyorum borç içinde olduğumuz için şimdi alamayız diyor. Genişletmek için tıkla... Babama öyle dersem ya alır ya da sonra alırız der yüzde 50 şansım var ama gerçekten kulaklık klavye lazım bana.
Arıcan Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.482 Makaleler 1 Çözümler 16 10 Mart 2021 #9 Babamın bize 5 yıl önce PlayStation sözü vardı o yüzden yurtdışından PS5 getirtcek baban izin vermiyorsa ona söz vermeye mecbur tut.
Babamın bize 5 yıl önce PlayStation sözü vardı o yüzden yurtdışından PS5 getirtcek baban izin vermiyorsa ona söz vermeye mecbur tut.
Voxcalibur Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 234 10 Mart 2021 #10 Emin Öztaş dedi: Babam aylık kazancı 6500 TL veya 7000 TL. Babama öyle dersem ya alır ya da sonra alırız der yüzde 50 şansım var ama gerçekten kulaklık klavye lazım bana. Genişletmek için tıkla... Hocam dümdüz "Kulaklık lazım baba." de. Ne olacak?
Emin Öztaş dedi: Babam aylık kazancı 6500 TL veya 7000 TL. Babama öyle dersem ya alır ya da sonra alırız der yüzde 50 şansım var ama gerçekten kulaklık klavye lazım bana. Genişletmek için tıkla... Hocam dümdüz "Kulaklık lazım baba." de. Ne olacak?