Hocam buna çok ihtiyacım var aslında. Klavyede "W" tuşum bozuk. Kardeşim sağ olsun ve o yüzden oyunlarda "W" tuşu yerine "E" tuşunu kullanıyorum ama bazen tutukluluk yapıyor ve fareye ihtiyacım var oyunlarda. Özellikle aksiyon oyunlarında touchpad ile çok zor adamları vuruyorum.
@Arıcan kalkıp adam vuramıyorum mouse lazım demeyeceksin ama kısaca "buna ihtiyacım var çünkü şu ankiyle zorlanıyorum ve rahat değilim" diyeceksin cevabı tamam oğlum alalım olacaktır veya şimdi olmaz olur. Olumsuz cevap alırsan da arada bir hatırlatırsın çok sıkmadan.
Tabii kötü ama birkaç hafta sonra babamızın bize 6000TL borcu var onu da PS5 mouse klavye alarak harcıcam babanızın size neden borcu var diyorsanız çoooooooook uzun hikaye. Neyse ben ödevimi yapmaya gidiyorum bay bay.
Yok, aslında bendeki bu durum sadece araba içinde var. Bir kere arabayı kaçırmaya teşebbüs ettim ve yakalandım. Babam uzun bir süre beni arabaya yaklaştırmadı. Artık sorun yok ama babamın yanına oturamıyorum.
Tabii kötü ama birkaç hafta sonra babamızın bize 6000TL borcu var onu da PS5 mouse klavye alarak harcıcam babanızın size neden borcu var diyorsanız çoooooooook uzun hikaye. Neyse ben ödevimi yapmaya gidiyorum bay bay.
Yok, aslında bendeki bu durum sadece araba içinde var. Bir kere arabayı kaçırmaya teşebbüs ettim ve yakalandım. Babam uzun bir süre beni arabaya yaklaştırmadı. Artık sorun yok ama babamın yanına oturamıyorum.
Maddi durumunuz kötü ise bu işi karıştırmayın. Babanızın parası yoksa ve alamazsa üzülür. O durumda ise hiç o işlere girme.
Eğer gerçekten ihtiyacın varsa, 20 liralık standart klavye ve 20-40 liralık kulaklığı kendi paranla alıp kenara çekil. Yaşın küçükmüş, para verir amcanlar vs. yani para biriktip istediğini alabilirsin. Parana göre model yükseltirsin.
Maddi durumunuz kötü ise bu işi karıştırmayın. Babanızın parası yoksa ve alamazsa üzülür. O durumda ise hiç o işlere girme.
Eğer gerçekten ihtiyacın varsa, 20 liralık standart klavye ve 20-40 liralık kulaklığı kendi paranla alıp kenara çekil. Yaşın küçükmüş, para verir amcanlar vs. yani para biriktip istediğini alabilirsin. Parana göre model yükseltirsin.
Babam aylık 6500 TL 6000 TL maaş alıyor uygun bir zamanda zaten isteyeceğim ama 500TL'lik kulaklık istemiyorum sadece 50 100 TL'lik klavye kulaklık yeter bana.
4 kişi 7000 tl için yeter de artar. Benim babam biraz garip birisi anlayamıyorum. Ama eğer babanız sizinle oturup konuşuyorsa eğer bağırıp çağırmıyorsa hiç utanmayın babanız eğer sizi anlamak için emek veriyorsa kulaklık ve klavyeyi alamasa bile aranız sıkılaşır.
İlk babamdan utanıyorum başlığını görünce daha farklı bir şey sanmıştım. Ama eğer babanız sizin ile iletişim kurmaktan sevgi göstermekten çekinmiyorsa siz de ona misli ile karşılık verin.