4 403329 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 2.408 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Bursa 11 Mart 2021 #41 Arıcan dedi: Ben ailemden değil kardeşimden utanıyorum beni her yerde rezil diyor arkadaşlarıma küfür ediyor falan. Genişletmek için tıkla... Hocam dayak atın (!) şaka bir yana ailenize söyleyebilirsiniz.
Arıcan dedi: Ben ailemden değil kardeşimden utanıyorum beni her yerde rezil diyor arkadaşlarıma küfür ediyor falan. Genişletmek için tıkla... Hocam dayak atın (!) şaka bir yana ailenize söyleyebilirsiniz.
Beslutsamt Decapat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 218 10 Nisan 2022 #42 Emin Öztaş dedi: Arkadaşlar ben şu an bir klavye bir de kulaklığa ihtiyacım var ama babama söyleyemiyorum yaş 13. Genişletmek için tıkla... Ev kira mı?
Emin Öztaş dedi: Arkadaşlar ben şu an bir klavye bir de kulaklığa ihtiyacım var ama babama söyleyemiyorum yaş 13. Genişletmek için tıkla... Ev kira mı?
M MiningciAGA Picopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 701 Çözümler 4 10 Nisan 2022 #43 Ders için de ikna etmeye çalış.
yiitx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 1.050 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2022 #44 Emin Öztaş dedi: Babam aylık kazancı 6500 TL veya 7000 TL. Babama öyle dersem ya alır ya da sonra alırız der yüzde 50 şansım var ama gerçekten kulaklık klavye lazım bana. Genişletmek için tıkla... Para biriktirip destek olun bence.
Emin Öztaş dedi: Babam aylık kazancı 6500 TL veya 7000 TL. Babama öyle dersem ya alır ya da sonra alırız der yüzde 50 şansım var ama gerçekten kulaklık klavye lazım bana. Genişletmek için tıkla... Para biriktirip destek olun bence.
Casillas Felsefesi Hectopat Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 365 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2022 #45 Arıcan dedi: Babamın bize 5 yıl önce PlayStation sözü vardı o yüzden yurt dışından PS5 getirtcek baban izin vermiyorsa ona söz vermeye mecbur tut. Genişletmek için tıkla... Ameliyat olduğum zaman oyuncu bilgisayarı istemiştim. Söz vermiştiler. 6 senedir hala daha bekliyorum
Arıcan dedi: Babamın bize 5 yıl önce PlayStation sözü vardı o yüzden yurt dışından PS5 getirtcek baban izin vermiyorsa ona söz vermeye mecbur tut. Genişletmek için tıkla... Ameliyat olduğum zaman oyuncu bilgisayarı istemiştim. Söz vermiştiler. 6 senedir hala daha bekliyorum
regedya Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 575 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2022 #46 Utanç, duyulacak en yüce şeylerden biridir. Utanç duyuyorsan yapma demiyorum ama yinede bunun hele hele bu devirde iyi bir şey olduğunu bil. Cesaretini toplayıp konuş babanla, anlayacaktır.
Utanç, duyulacak en yüce şeylerden biridir. Utanç duyuyorsan yapma demiyorum ama yinede bunun hele hele bu devirde iyi bir şey olduğunu bil. Cesaretini toplayıp konuş babanla, anlayacaktır.