Babamın telefon numarasını buldular

Babanın telefon numarasını paylaşmadigin halde bulduysa sıkıntı. Türkiye'de yukarılarda dayın olunca neler olabileceğini sen de biliyorsundur. Bence vazgeç bu hesaptan.

Valorant hesabınızı aldınız diye kimse sizin babanızı işten attırmaz bence. Kimsenin babası da, oğlumun hesabı çalınmış çalan kişinin babasını işten attırayım demez. O yüzden rahat olun geri alın hesabı.

Babanın telefon numarasını paylaşmadigin halde bulduysa sıkıntı. Türkiye'de yukarılarda dayın olunca neler olabileceğini sen de biliyorsundur. Bence vazgeç bu hesaptan.

Onunla alakası yok 10 yaşında ki çocuk bile bulabiliyor artık zamanın da bir sürü insanın T.C kimlik numarası telefonu sigorta bilgileri paylaşıldı tanıdıkla falan alakalı değil bu olay. Cumhurbaşkanın T.C si bile var.

Skininiz falan yoksa hiç uğraşmayın, rank falan önemli değil, kasılır tekrar.
Hocam yazılanı anladım zaten, arkadaşın yazdıklarını ve benim yazdıklarımı okumalısın.
Senin yaptığın bir tahmin, Alpere inanmıyorsun sonra bunun üzerinden olay kurguluyorsun.

Skininiz falan yoksa hiç uğraşmayın, rank falan önemli değil, kasılır tekrar.

Senin yaptığın bir tahmin, alpere inanmıyorsun sonra bunun üzerinden olay kurguluyorsun.

Adama yardımcı oldum zaten sen dolandırmıyorsan hesabını geri al dedim tüm yazıları okusaydın keşke.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…