oguz74826_h
Decapat
- Katılım
- 22 Ocak 2023
- Mesajlar
- 13
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
Beni bir zamanlar gecenin bir vakti bile evden kovan babam şimdi ne istersem yapıyor. Açıkçası o zamanlar hayatımı zehir etmişti bana küçüklüğümden beri. Fakat Lise hayatımdan sonra özellikle Lise 2 de takmamaya başladım ama ciddi bir takmamazlık sergiledim adamı. Bu sefer o yanaşmaya çalıştı ben yine takmıyordum. Onu takmadığımı da ona karşı belli ediyordum. Bir şeyler aldığımda yaptığımda ya da evden gittiğimde hiç ona danışmıyordum bile ve sanırım bu durum onu rahatsız etti. Eğer lise zamanlarındaysan sende deneyebilirsin fakat daha küçüksen babanın bu durumu takacağını pek sanmıyorum. Şimdi ise ne dersem tamam diyor, umarım sana da yarar ama deneyipte yararını görmezsen daha da sıkıntı
Konu çok garip başlıyor açıkçası sadece burnunuzu temizlemeniz aptallık belirtisi mi bu konu şaibeli, babanızın tavrı biraz anlam verilmeye güç şu ana kadar. Babanızın sizi "köpek-canine" olarak nitelemesi yanlış ancak sizin de dönüp ona "köpeğin babası kurt olmaz" babında bir ithamda bulunmanız daha yanlış. Odanıza çekilince durumu görmezden gelmeye çoktan başlamış olmanız gerekiyordu diye düşünüyorum burada hatanız var. Velhasıl bu olayda kabak yine annenize patlamış, annelerinizin değerini bilin. Bunun yanında babanızın her hakaretini de bu kadar içselleştirmeyin. O size "canine" diye hitap etti diye "canine" olmuyorsunuz sanırım.
Dostum gerçekten üzüldüm geçmiş olsun umarım her şey düzelir.
Beni sanrım yanlış anladınız, neden tanımadığım birine "aptal" gibi bir ithamda bulunayım? Mesajınızı analiz ettim ve haklı ve haksız olduğunuz durumları ortaya koymaya çalıştım sadece.
Babandan ne kadar uzaklaşıyorsan Annene o kadar yaklaşmalısın ki aile bağın kopmasın. Allah yardımcın olsun.
Cansın kardeşim. Anneni üzme. Onun iyiliği için babana diklenme. Uzaktan da olsa kocaman sarılıyorum sana. Ağlamak iyidir. Rahatlatır. Bu durumlar geçecek, aslan yürekli bir adam olacaksın. Müslümansan baban için de dua et. Allah'a emanet ol.Evet dün gece onu yaşadım zaten abi ağlaştık bayağı annemle.