oguz74826_h
Decapat
Daha fazla
Ben hasta olduğumda çok fena balgam çıkaran bir insanım, bugün de yemekten önce hiçbir şey yapmamama rağmen burnum kanadı ve balgamla kan falan tükürdüm yarım saat boyunca. Bugün yüzüme yandan top gelmesinin etkisi de olabilir, kılcallarımın hassas olmasından da ama çok sümkürmedim 2 gündür. Babam da her hasta olduğumda aynı şeyi tekrarlıyor. Her söylediğime sen önceden de yapıyordun, çok sümkürmek senin mallığın, hep böylesin ve it-köpek lafları. Artık dayanamadım yıllardır bir fiske yemediğim her şeyi içime attığım babama sende o itin babasısın dedim. Sonra üstüme geldi iyice sen bana karşı mı geliyosun, seni yatırır ayağımın altına alırım kemiklerini kırarım gibi şeyler söyledi. Bundan sonra odamda bitti iş ben odamda koltuğu topladım, söylendim söylendikçe 3 defa geldi o geldikçe de ben sana vurmayacağım sana karşı gelmiyorum senden beni anlamanı istiyorum ben hastayım dedim, uzun uzun anlatmayacağım en sonunda yatakta hengame çıktı her geldiğinde annem ayırmaya çalıştı ben çekilmesini istedim çekilmedi ona da vurdu yataktan düştük her yerime vurmuştur ama ben hep savunmadaydım ve saldırmayacağım. Böyle büyük bir şey yaşayan varsa tavsiyeniz nedir destek olur musunuz?