Babası doktor olan kişi yeşil pasaport alabilir mi?

Tahao

Hectopat
Dostlar babam 30 yıllık doktor, ben de yeşil pasaport alayım diyorum. Alabiliyor muyum? Almak için randevu alayım diyorum kaç gündür e-Devlet'te ama hep uygun randevu yok diyor, sanırım yer yok. Acaba Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Kurumuna randevusuz gitsem sıra bekleyerek başvurabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar babam 30 yıllık doktor, ben de yeşil pasaport alayım diyorum. Alabiliyor muyum? Almak için randevu alayım diyorum kaç gündür e-Devlet'te ama hep uygun randevu yok diyor, sanırım yer yok. Acaba Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Kurumuna randevusuz gitsem sıra bekleyerek başvurabilir miyim?
Eğer 25 yaşında değilseniz alabilirsiniz, Nüfus müdürlüğü konusunda ise o memura göre değişiyor. Ben ehliyet alırken bir akrabama rica edip almıştım. Ama sizin oradaki memur bunu yapar mı bilemem.

Adresinden girip devam edin. Genelde randevulu çalışılırken bazı müdürlükler sanırım yoğun olmadıkları için randevusuz çalışır onların yanında kutucuk içerisinde bilgilendirme var. Randevu mevcut değilse ilerleyen saatlerde denemeye devam edin. Ben dün ayın 25'i için randevu bulabildim yılbaşı öncesi yapmakta fayda var.

Gün içinde sürekli deneyeyim o zaman. Peki 25 yaşı doldurunca pasaport iptal mi oluyor? Şu an 23 yaşındayım 1.5 sene sonra 25 yaş dolmuş olacak.

Gün içinde sürekli deneyeyim o zaman. Peki 25 yaşı doldurunca pasaport iptal mi oluyor? Şu an 23 yaşındayım 1.5 sene sonra 25 yaş dolmuş olacak.
Zaten pasaport süreniz ona göre olacak(1.5 yıllık olacak). Bu arada bundan yararlanmak için eğitim alıyor olmanız gerek. Çalışıyorsanız böyle bir hakkınız yok.

Zaten pasaport süreniz ona göre olacak(1.5 yıllık olacak). Bu arada bundan yararlanmak için eğitim alıyor olmanız gerek. Çalışıyorsanız böyle bir hakkınız yok.

Ben 22 yaşına yeni girdim, benim pasaportum 3 yıllık mı olabiliyor maksimum? Peki öyleyse okulum 23 yaşındayken bitecek, 25'ime kadar devam edecek mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı