Babaya öğretmenler günü hediyesi ne alınır?

:D yok ya babam öyle birisi değil disiplin verdiği oluyor ama çok nadir olduğunu söyledi, zaten çalıştığı okulda o kadar sıkıntılı bir okul değil

:D yok ya babam öyle birisi değil disiplin verdiği oluyor ama çok nadir olduğunu söyledi, zaten çalıştığı okulda o kadar sıkıntılı bir okul değil.

Uzmanlık alanının ne olduğuna göre değişir hocam.

Babalar, hediyeleri çok önemsemezler, ona bir restorantta güzel bir yemek ısmarlarsan bence çok mutlu olur, benim babam öyle en azından.
Çok güzel fikir Hocam teşekkür ederim fakat yani babamla baş başa çıkmak isterim ama ablam, annem, küçük kardeşim olaya atlarsa param yetmez o yüzden ya babamı tek yada annem ile beraber yemeğe çıkarırım teşekkürler, başka hediye ne alabilirim sizce? Arabamız Toyota olduğundan Toyota logolu bir anahtarlık düşünüyorum

Çok güzel fikir Hocam teşekkür ederim fakat yani babamla baş başa çıkmak isterim ama ablam, annem, küçük kardeşim olaya atlarsa param yetmez o yüzden ya babamı tek yada annem ile beraber yemeğe çıkarırım teşekkürler, başka hediye ne alabilirim sizce? Arabamız Toyota olduğundan Toyota logolu bir anahtarlık düşünüyorum
Rica ederim, bence annenide dahil et, ama kardeşini dahil etmemelisin, küçük olduğu için bu tarz şeyleri anlayamayabilir, huzursuzluk çıkarabilir, ama bunu ona sen gelme şeklinde yansıtırsan kırılır ona göre, anahtarlık iyi fikir ama diyorum ya, çokta önemsemezler öyle şeyleri.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı