Dispilin defteri.Babama öğretmenler günü için ne alabilirim? Kendisi okul yöneticisi acaba ne alabilirim onun adına?
yok ya babam öyle birisi değil disiplin verdiği oluyor ama çok nadir olduğunu söyledi, zaten çalıştığı okulda o kadar sıkıntılı bir okul değil.
Babalar, hediyeleri çok önemsemezler, ona bir restorantta güzel bir yemek ısmarlarsan bence çok mutlu olur, benim babam öyle en azından.Babama öğretmenler günü için ne alabilirim? Kendisi okul yöneticisi acaba ne alabilirim onun adına?
Çok güzel fikir Hocam teşekkür ederim fakat yani babamla baş başa çıkmak isterim ama ablam, annem, küçük kardeşim olaya atlarsa param yetmez o yüzden ya babamı tek yada annem ile beraber yemeğe çıkarırım teşekkürler, başka hediye ne alabilirim sizce? Arabamız Toyota olduğundan Toyota logolu bir anahtarlık düşünüyorumBabalar, hediyeleri çok önemsemezler, ona bir restorantta güzel bir yemek ısmarlarsan bence çok mutlu olur, benim babam öyle en azından.
Rica ederim, bence annenide dahil et, ama kardeşini dahil etmemelisin, küçük olduğu için bu tarz şeyleri anlayamayabilir, huzursuzluk çıkarabilir, ama bunu ona sen gelme şeklinde yansıtırsan kırılır ona göre, anahtarlık iyi fikir ama diyorum ya, çokta önemsemezler öyle şeyleri.Çok güzel fikir Hocam teşekkür ederim fakat yani babamla baş başa çıkmak isterim ama ablam, annem, küçük kardeşim olaya atlarsa param yetmez o yüzden ya babamı tek yada annem ile beraber yemeğe çıkarırım teşekkürler, başka hediye ne alabilirim sizce? Arabamız Toyota olduğundan Toyota logolu bir anahtarlık düşünüyorum
O zaman ben olsam sadece babamı ve ablamı götürürdüm, annemi ve kardeşimi dahil etmezdim, ama ablanla aran ters ise onu götürmeni önermem, huzursuzluk çıkmamalı.Ablam da atanamamış öğretmen acaba ikisini beraber mi götürsem
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.