BABUCK LOCKER Nasıl Temizlenir?

norecamutga

Hectopat
Çok iğrenç bir şey ile karşılaştım. Geçenlerde evde bulduğum eski bir A4-Tech kamera için setup yüklemeye çalışıyordum ve daha sonra virüs potansiyeli taşıdıkları için yüklediğim her şeyi silip bilgisayarı Malwarebytes ile tarattım. Hiçbir sorun bulamadığı için rahatlamıştım. Birkaç gün sonra ise şöyle bir şey ile karşılaştım. Steam üzerinden indirdiğim hiçbir oyunun simgesi gözükmüyor ve daha önce hiç bu kadar ciddi bir virüs ile karşılaşmamıştım. Bir çözüm bilen var mı?

resim_2021-07-03_230049.png

Çok iğrenç bir şey ile karşılaştım. Geçenlerde evde bulduğum eski bir a4-tech kamera için setup yüklemeye çalışıyordum ve daha sonra virüs potansiyeli taşıdıkları için yüklediğim her şeyi silip bilgisayarı Malwarebytes ile tarattım. Hiçbir sorun bulamadığı için rahatlamıştım. Birkaç gün sonra ise şöyle bir şey ile karşılaştım. Steam üzerinden indirdiğim hiçbir oyunun simgesi gözükmüyor ve daha önce hiç bu kadar ciddi bir virüs ile karşılaşmamıştım. Bir çözüm bilen var mı?

Eki Görüntüle 1095289

Tüm internet bağlantılarını kesip format atın bildiğiniz tehdit ediyorlar. Eğer format atmayı bilmiyorsan ayarlardan öğretebilirim.

Öncesinde şu rehberleri uygulayın:

Daha sonrasında bu rehber ile dosyalarınızı kurtarmaya çalışın:

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı