Bilgisayarıma 5-6 ay önce r. E. P. O diye oyun indirdim, bugünlerde virüs çıktı nasıl bulup imha ederim? Yardım edin.
Eki Görüntüle 2513033
oyun ınıdr vıptı sanırım guvenılır arkadasım hep ondan ındırıyor ama varlıgı rahatsız edıyorCrack ise ve crack güvenilir kaynaktan alınmış ise, oyunu crack olarak kurmayı sağlayan bir program. Eğer güvenilir kaynaktan alınmış sorun yok. Silsende silmesen de sorun teşkil etmez.
Eğer virüsün konumu oyun kurulum dosyasında ise silebilirsin ama sildikten sonra oyunu tekrar kuramazsın. Yoksa en kötüsü oyunun kendi dosyaları içinde ise onu sildikten sonra oyuna bir daha giriş yapamama riskin de var.oyun ınıdr vıptı sanırım guvenılır arkadasım hep ondan ındırıyor ama varlıgı rahatsız edıyor
kesın cozummuKaspersky ve Malwarebytes ile tarama yap.
çalıştıra mrt yaz windowsun kendi virüs uygulaması tarasın
oyunu zaten 5 6 ay once 1 2 satt oynamak ıcın yukledım pc de kalmıs cok umrumda degılEğer virüsün konumu oyun kurulum dosyasında ise silebilirsin ama sildikten sonra oyunu tekrar kuramazsın. Yoksa en kötüsü oyunun kendi dosyaları içinde ise onu sildikten sonra oyuna bir daha giriş yapamama riskin de var.
oyun ındır vıp olmalıBu arada hangi site?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.