Bacak antrenmanı tavsiyesi

UmutCCAN

Hectopat
Merhaba spor salonuna kayıt oldum ilk 1 ay Full body verdiler.
○ Ben bacak da çalışmak istiyorum ne gibi egzersizler yapmalıyım ve bu hareketlerde kaç kg çalışmalıyım bacaklarım ince değil kilom 80.

● Bir de yaşım 17 6 ay sonra 18 baçak çalışmak boy konusunda sorun olur mu
( Çünkü kemiği sıkıştırdıgımız için plaklar kapanabilir) sizin görüşünüz nedir (linclemeyin)

Leg extension, leg press, lying curl bu 3 hareketin yanında barfiks squat da ekle.
Bacak hareketlerine antreman sonlarına doğru başla.
Barfiksi de antrenmana başlamadan çek 3x5 tarzında.

Son düzenleme:
Bence full body antrenmandan vazgeçme. Kısa vadede çok iyi gelişirsin.
Antrenmanın başına 4x10-15 leg press ve 4x10-15 squat ekle.
Antrenman başında bunları yaparsan vücudun tamamiyle antrenmana hazır hale gelir ve testosteron salgılar.
Üst vücut için orada hangi hareketleri verdiler bilmiyorum ancak bacak için bu iki hareketi hakkıyla yaparsan oldukça yeterli.

Bence full body antrenmandan vazgeçme. Kısa vadede çok iyi gelişirsin.
Antrenmanın başına 4x10-15 leg press ve 4x10-15 squat ekle.
Antrenman başında bunları yaparsan vücudun tamamiyle antrenmana hazır hale gelir ve testosteron salgılar.
Üst vücut için orada hangi hareketleri verdiler bilmiyorum ancak bacak için bu iki hareketi hakkıyla yaparsan oldukça yeterli.
kaç kg girmeliyim kilom 80 ve bu squat leg press tarzı hareketler kikirdak kemiğine baskı uygulayıp büyüme hormonu kıkırdaklarına etki yaratır mı negatif yönünden
Squat da omuz plaklarına

Leg extension, leg press, lying curl bu 3 hareketin yanında barfiks squat da ekle.
Bacak hareketlerine antreman sonlarına doğru başla.
Barfiksi de antrenmana başlamadan çek 3x5 tarzında.
Ortalama her bölge 2 hareket verdiler kol icin barbel curl ve hummer curl
Omuz için
Delta shoulder press ve lateral reise
Göğüs içinde 2 hareket
Triceps için makine + dips

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı