Öncelikle renkli yazı yazmayalım. Makineyi hiç tavsiye etmediler. Ama hocam yani normal kıl olsa kesmem de orman bakanlığı el koyacaktı o derece.Ben olsam almazdım ama sizi rahatsız ediyorsa ki anlaşıldığı kadarıyla ediyor alabilirsiniz size kalmış birşey ama tüy dökücü krem yerine makina ile alsaydınız bence daha iyi olurdu.
Ben forumda yeniyim yazıyı kalınlaştırmamam mı gerekiyor anlamadım ?Öncelikle renkli yazı yazmayalım. Makineyi hiç tavsiye etmediler. Ama hocam yani normal kıl olsa kesmem de orman bakanlığı el koyacaktı o derece.
Evet yasak.Ben forumda yeniyim yazıyı kalınlaştırmamam mı gerekiyor anlamadım ?
Bir daha kremlerim sorun değil de orman bakanlığı el koyacaktı o dereceydi. Arkadaşlarım alıyor onlar dalga geçiyorlardı benimle. Bakkala gitsem bakkalcı tip tip bakıyordu.Keşke yapmasaydın belki daha fazla çıkar.
Bakkala bacak kıllarını mı gösteriyorsun?Bir daha kremlerim sorun değil de orman bakanlığı el koyacaktı o dereceydi. Arkadaşlarım alıyor onlar dalga geçiyorlardı benimle. Bakkala gitsem bakkalcı tip tip bakıyordu.
Hayır ya yaz geldi artık şortla giyiniyoruz ya ondan. Sizce bacak kılı almak normal bir şey mi ?Bakkala bacak kıllarını mı gösteriyorsun?![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.