Bacak kılları nasıl kısaltılır?

xBlades

Centipat
Malum yaz geldı ve bacaklarım ve vucudum dahıl yaşıma gore cok fazla kıl var rahatsız oluyorum. Ozellıkle bacaklarım icin makinem var fakat 1 baslıgını takınca kısalmıyor. Bacagımı puruzsuz almak gibi niyetım yok sadece kısalsın dogal bir görüntü olsun ıstıyorum. Az da olsa kıl kalabılır. Nasıl alabılırım? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Jiletle.

Jilet önermiyorum makine olabilir tüy dökücü krem olabilir ya da acıya dayanabilirseniz en iyisi ağdadır hocam jilet asla sürmeyin.

1 numarada bile o kıllar alınmıyorsa uzun değildir. Kesmek isterseniz direkt sıfıra vurmanız lazım o da komple gitmesi demek. Kararınızı verin, ona göre öneri yapalım.

Makineyle sakın alma ben aldım şimdi orman gibi neyse jilete de sakın bulaşma.

1 numarada bile o kıllar alınmıyorsa uzun değildir. Kesmek isterseniz direkt sıfıra vurmanız lazım o da komple gitmesi demek. Kararınızı verin, ona göre öneri yapalım.

Cidden cok var az olsa zaten rahatsız olmazdım.

Makineyle sakın alma ben aldım şimdi orman gibi neyse jilete de sakın bulaşma.

Baslıkladamı almıyım?

Cidden cok var az olsa zaten rahatsız olmazdım.
Uzunluğunu bilmiyorum ancak kısaltmak isterseniz berberler gibi makastan yardım alın. Bir tarağı saçınızı tarar gibi tarayın sonra da makasla fazlalıkları alın. Makine, jilet ve ağda yapmak istemiyorsan en mantıklı yöntem bu gibi geliyor. Biraz fazla uğraştırıcı sadece.

Jiletle alırsan Amazon Ormanları'na dönüyor.
Tüy dökücü kullanabilirsin. Kışın fazla uzamamasını sağlarsan çok iyi olur.

Jiletle alırsan Amazon Ormanları'na dönüyor.
Tüy dökücü kullanabilirsin. Kışın fazla uzamamasını sağlarsan çok iyi olur.
İlk başta uzunluklarını kısalt. Sonra tüy dökücü kremi yapıştır.
Pürüzsüz almak gibi bir derdim yok demiş, tüy dökücü ile saf deri kalsın mı istiyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…