Bacak kılları nasıl kısaltılır?

Malum yaz geldı ve bacaklarım ve vucudum dahıl yaşıma gore cok fazla kıl var rahatsız oluyorum. Ozellıkle bacaklarım icin makinem var fakat 1 baslıgını takınca kısalmıyor. Bacagımı puruzsuz almak gibi niyetım yok sadece kısalsın dogal bir görüntü olsun ıstıyorum. Az da olsa kıl kalabılır. Nasıl alabılırım? Yardımcı olursanız sevinirim.
Tüy dökücü krem kullanabilirsin.

Pürüzsüz almak gibi bir derdim yok demiş, tüy dökücü ile saf deri kalsın mı istiyorsunuz?
Yazın jelibon olma derdi varsa bilemem ama tamamen alması en mantıklısı olur çünkü yazın kıllar o kadar çok sıcak tutuyor ki eriyorsunuz, mesela ben 1.5 ayda bir tüy dökücü basıyorum çünkü yazın pişirtiyor.

Aynı sorundan rahatsız arkadaşlar ıcın ben makıneyle aldım bacagımdakı kıllar bayağı kalın ve coktu tuy dokucuyle ugrasmak ıstemedım agdada pek istemedigim bir şey oldugu icin makıneyle aldım jılet gibi görüntü veriyor fakat jılet gibi kasındırmıyor şu an rahatım.

Bende çok rahatsızdım düneyin aldım kıllarımı makine ile. Bence hiç başlık takma ilk başta şortun altında kalan kısmı al bakalım hoşuna gidecek mi eğer hoşuna giderse bilekten yukarıya doğru makine ile al. Almadan önce kıllarını ıslatmana falan gerek yok kuru tıraş yapabilirsin

Bende çok rahatsızdım düneyin aldım kıllarımı makine ile. Bence hiç başlık takma ilk başta şortun altında kalan kısmı al bakalım hoşuna gidecek mi eğer hoşuna giderse bilekten yukarıya doğru makine ile al. Almadan önce kıllarını ıslatmana falan gerek yok kuru tıraş yapabilirsin.

Hocam dun oyle aldım zaten kuruyken aldım biraz jilet gibi hissiyat versede rahatlama oldu bende eger gürlesme olmazsa makıneyle alacagım galıba hep.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı