Hocam o zaman karışmayın. İyice çıkmaya başladığı zaman tüy dökücü krem ile alabilirsin istersen. Ben daha almadım hiç ama yakında alacağım bir defa. Büyük ihtimal kılların çıkacak zaten. Engellemenin çok bir yolu yok. Lazer epilasyona da bu yaşta gidemezsin herhalde. O yüzden bırak çıksın. Alırsın çıktığı zaman.
Hocam şu şehir efsanelerini ne zaman bırakacaksınız öyle bir sey yok ya. Birde hala jilet kılları kalinlastirir çıkmasını hizlandirir diyenler de var bırakın Allah aşkına öyle bir şey yok.
Hocam şu şehir efsanelerini ne zaman bırakacaksınız öyle bir sey yok ya. Birde hala jilet kılları kalinlastirir çıkmasını hizlandirir diyenler de var bırakın Allah aşkına öyle bir şey yok.
Aynen şehir efsanesi. "Ya kardeşim şu saçmalığı bırakın jilet kalınlaştırmaz" diyen arkadaşlarımın kol kıllarını jilet ile kazıttım eski hallerinden 2-3 kat daha sert çıktı kıllar sesleri çıkmıyor artık.