Dostum kilo verip yağdan gittikçe vücut incelmeye başlar lakin ilk nerenin inceleceği tamamen genetik. Bende ilk bacaklar inceliyor başkasında göbek. Sen güzelce kilo ver hepsi belli bir seviyeye gelir.
Ramazandan sonra spora başlayacağım deriler kendini toparlar mı o zaman yaşım daha küçük vücut toplar dediler ameliyat falan olmak hiç istemiyorum çünkü.
İdeal kilomdayım diyorsan öylesindir kişinin kendisinden iyi bileceği bir mevzu değil bu bence. Ama kalın durması yağlardan mı yoksa yapılı olmasından mı?
Vücut yapamazsın sağlam bir kas kütlesi koyarsın iyi beslenme uyku ve antrenmanla göğüsler falan biraz şekil alır göbekten bir tık gider iyi bir gelişme için 8-12 ay gerekli.
İdeal kilomdayım diyorsan öylesindir kişinin kendisinden iyi bileceği bir mevzu değil bu bence. Ama kalın durması yağlardan mı yoksa yapılı olmasından mı?
Vallahi bence yağ değil çünkü daha kaç kgye düşeceğimki ideal kilo 64 gözüküyor bende vücudumdan memnun değilim ama artık bunun kilo vermekle düzeleceğini sanmıyorum spor yapmam lazım bence.
Vallahi bence yağ değil çünkü daha kaç kgye düşeceğimki ideal kilo 64 gözüküyor bende vücudumdan memnun değilim ama artık bunun kilo vermekle düzeleceğini sanmıyorum spor yapmam lazım bence.
Bacaklarının kalın durması aslında estetiklik kadar vücut inceyse lakin bu benim fikrim tabii sen yinede kendi üzerine çok gitme zamanla oturur vücudun
Bacaklarının kalın durması aslında estetiklik kadar vücut inceyse lakin bu benim fikrim tabii sen yine de kendi üzerine çok gitme zamanla oturur vücudun.