Bacaklarda Ağrı

Öğlen sol bacağımda böyle kemiğin içi sanki acayip kötü bir ağrı var. Canım yanıyor resmen. Öğlen sırf bu yüzden bilgisayarı kapattım ve saat 14.00-20.00 arası uyumuşum. Şu an sağ bacagimda aynı ağrı var, nefes alırken zorlanan derecede canım yanıyor. Ne yapmalıyım? Doktora gitmeyi düşünüyorum ama önce burada biraz bilgi toplasan iyi olur. İlk defa bu sorunu yaşıyorum. Kendimi yoracak haraket yapmadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öğlen sol bacağımda böyle kemiğin içi sanki acayip kötü bir ağrı var. Canım yanıyor resmen. Öğlen sırf bu yüzden bilgisayarı kapattım ve saat 14.00-20.00 arası uyumuşum. Şu an sağ bacagimda aynı ağrı var, nefes alırken zorlanan derecede canım yanıyor. Ne yapmalıyım? Doktora gitmeyi düşünüyorum ama önce burada biraz bilgi toplasan iyi olur. İlk defa bu sorunu yaşıyorum. Kendimi yoracak haraket yapmadım.
Hamlamış olabilirsin diyeceğim, hareket yapmadım diyorsun. Nefes alırken canın acıyorsa mutlaka bir doktora git.

kesinlikle doktor Allah korusun dolaşım bozukluğu olabilir mesala ben 7 sene evvel bir bacak ağrısıyla dr a gittim damar tıkanıklığı çıktı kesinlikle dr a git ve şuan hala damar tıkanıklığıyla uğraşıyorum dr a git

Eğer çok oturuyorsanız. Orası hareketsizlikten dolayı ağırıyordur bunun çözümü için de squat dedigimiz hareketi yaparsanız bir nebze azaldıgını görürsünüz . Fakat bir doktora görünmeniz en iyi olur. Ayrıca buradan bilgi toplamak hatadır. Her insanda aynı etki olmayabilir. Aslında bir sorununuz yoktur. Arkadaşlar sizi korkutuyor olabilir (Bilinçli olarak korkutmak değil) .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı