Epic Games Back 4 Blood standard varken Ultimate Edition alınırsa ne olur?

görkemyy

Hectopat
Daha fazla  
Normal versiyon Back 4 Blood var bende Epic Games'ten almıştım. Ultimate Edition alacağım ama olur mu bilmiyorum veya olursa ne olur? Yazarsanız seri sevinirim.

Oyun bende inik, Ultimate Edition alınca ne olacak? Yani içeriği güncelleme olarak mı gelcek? Nasıl olucak buşey?

Son düzenleme:
Ultimate Edition'u alırsanız, DLC'leri ve yeni ek içerikleri yüklemeye başlarsınız. Oyunu tamamıyla bitirmek istiyorsanız alabilirsiniz. :) @görkemyy

Öncelikle oyuna güncelleme daha gelmeyecek onu söyleyim ultimete sürümünün en iyi tarafı tüm DLC'leri vermesi ve silah kaplaması karakter görünüşü falan veriyor ama alınır gereksiz ön yargı oluşan oyun. alıp 100 saat oynadım Left 4 Dead ile kıyaslayınca benim bu oyun daha çok hoşuma gitti vuruş hissi olsun bosslar olsun.

Öncelikle oyuna güncelleme daha gelmeyecek onu söyleyim ultimete sürümünün en iyi tarafı tüm DLC'leri vermesi ve silah kaplaması karakter görünüşü falan veriyor ama alınır gereksiz ön yargı oluşan oyun alıp 100 saat oynadım Left 4 Dead ile kıyaslayınca benim bu oyun daha çok hoşuma gitti vuruş hissi olsun bosslar olsun.
Ben en çok L4D'leri seviyorum ama bu oyunda yenir ya. Albenisi var.

Ultimate Edition'u alırsanız, DLC'leri ve yeni ek içerikleri yüklemeye başlarsınız. Oyunu tamamıyla bitirmek istiyorsanız alabilirsiniz. :) @görkemyy
Epicde puanım vardı yetiyor, onunla alsam problem çıkarmaz değil mi? Bu arada teşekkür ederim :)

@RonPel Seçilebilir 15 deste ile karakterinize yetenek adamış oluyorsunuz. Doğru deste grubunu oluşturmak pek kolay değil.
Büyük ihtimalle bir şey indirmeyecek. Kilitleri açılır diye düşünüyorum içeriklerin.
Birden fazla harita var. Yeni karakterler, silahlar ve görevler de eklendiği için satın aldığınız gibi indirmeye başlıyor.

@RonPel Seçilebilir 15 deste ile karakterinize yetenek adamış oluyorsunuz. Doğru deste grubunu oluşturmak pek kolay değil.

Birden fazla harita var. Yeni karakterler, silahlar ve görevler de eklendiği için satın aldığınız gibi indirmeye başlıyor.
O zaman tamamdır, yarın alıyorum. Teşekkür ederim herkese. :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı