Merhaba arkadaşlar, backdoor mu yiyorum yoksa başka bir şey mi? Yaşadığım sorun şöyle ki; hiç paylaşmadığım Gmail hesaplarım, birkaç günde bir, Google bana "şüpheli etkinlik algılandı, hemen şifrenizi değiştirin" diyor, hesaplarımdan bu nedenle otomatik çıkış oluşuyor ve şifrelerimi kaç kere değiştirdim, haftalardır sorun devam ediyor. Şüpheli etkinlik olarak benim bilgisayarı ve telefonu hedef gösteriyor yani hackleyen kişi sanki kendimmişim gibi. Herhangi bir DNS, VPN dahi kullanmıyorum buna rağmen bu sorunu yaşıyorum. İnternet ağıma birileri mi saldırıyor anlamadım. Ancak kimsenin bilmediği gmaillerime bile erişim söz konusu oluyor ve hemen şifre değiştiriyorum. Ne yapmalıyım? Bu sorunu nasıl çözebilirim? Zaten hem telefonda hem bilgisayarda güçlü antivirüs taraması yaptım bir şey bulamadım. Bilgisayar daha birkaç aylık formatlı zaten ve orijinal işletim sistemi. Telefonum ise sadece 1 yıllık, bilinmeyen yerlerden APK falan indirmedim, bilinmeyen bağlantılara da tıklamadım. O zaman sorun lokalde değil, internet ağım üzerinden olabilir mi?
İnternet servis sağlayıcım: Tıklanet. Kendilerine danıştığımda IP adresimin CGNAT olduğunu ve bu nedenle dışa açık olmadığını yani saldırının mümkün olamayacağını iddia etti. Ancak ne kadar doğru bilmiyorum. Fakat bana birileri saldırı yapıyor ve hala çözemedim sorunu. 2-faktörlü doğrulama bile aktif telefon numaram kayıtlı SMS doğrulama aktif.
İnternet servis sağlayıcım: Tıklanet. Kendilerine danıştığımda IP adresimin CGNAT olduğunu ve bu nedenle dışa açık olmadığını yani saldırının mümkün olamayacağını iddia etti. Ancak ne kadar doğru bilmiyorum. Fakat bana birileri saldırı yapıyor ve hala çözemedim sorunu. 2-faktörlü doğrulama bile aktif telefon numaram kayıtlı SMS doğrulama aktif.