Hocam ekran derken live server gibi bir çıktı alabiliyor muyuz onu soruyorum açıkçası."Ekran" nedir?
Backend ile API uzerinden iletisim kurulur. Istersen HTML icerik return edersin istersen JSON. Hangi media type i kullanacagin senin tasarimina bagli. Evet, tabi ki alabilirsin. Backendin kendisi live server zaten.Hocam ekran derken live server gibi bir çıktı alabiliyor muyuz onu soruyorum açıkçası.
Evet hocam sayfada data göstermeyi diyorum, html css gibi çıktı alabiliyor muyuz? O kafama çok takıldı.Sayfa içerisinde data göstermekten mi bahsediyorsun, yoksa local canlı serverdan mı bahsediyorsun?
Tabii ki her backend dilinde data gösterme var. Backend'in görevi o. Data işlemek ve işlenen datayı client'a göndermek. @bitwise'ın dediği gibi istersen HTML içerik döndürürsün, döndürmeden önce istediğin yerlere datayı print edersin, istersen JSON döndürürsün datayı.Evet hocam sayfada data göstermeyi diyorum, html css gibi çıktı alabiliyor muyuz? O kafama çok takıldı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.