Backlit Klavyeli Laptop Öneri

Ugurr.Gulen

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Herkese merhaba;

Max. 3250 civari backlit keyboard olan bir laptop ariyorum. Yabanci forumlarda gezdim fakat ise yarar bir sonuc cikmadi cunku cogu laptop turkiyede yok veya degistirilmis sekilde satiliyor bu arada backlit keyboard dedigim sey sudur= alttan aydinlatmali klavye isiklar kapaliyken klavyenin tuslarini kesinlikle gormem gerekiyor. Renkli olabilir sadece beyaz isik olabilir fark etmez en son monster'a denk geldim fakat emin degilim. Bildiginiz asus aydinlatmali klavyesi olan bir bilgidayar var mi? Baska markalar da olabilir...

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim tercihim MSI oldu ama daha yüksek bir bütçem vardı. 3250 TL'ye ben de Monster öneririm. Oyun konusunda Monsterın karşısında MSI veya Alienware haricinde pek durabilecek isim yok ülkemizde.

Monster Abra A5 V6.2 Modeli sana uygun gibi duruyor. Ama içinde salt SSD var dikkat et buna. Yanına da 1 TB'lık hard disk takarsan senin dediğin fiyatlara geliyor.

Merhaba;

Bilgisayar is odakli kullanilacak fakat orta seviye modelleme ve cizim yapilacagi icin en az i5 veya i7 4GB veya 2GB (128&64BİT) hatri sayilir ekran kartinin olmasi gereklidir.

RAM ve HDD'yi kendimiz degistirecegimiz icin bu parcalar onemli degildir.

Önemli olan backlit klavyenin sebebi ise sudur ; sabahlari proje uzerinde sunum yapip gece tekrar projenin basina gecip sabahlara kadar sunumdan cikan sonuclara gore duzenlemeyi tekrar yapiyoruz ve 3-4 saat sonra duzelttigimiz kisimlarin tekrar sunumunu yapiyoruz.

1. Gece odanin isiginin surekli acik olmasi beni kotu etkiliyor.

2. Elektirikler gitmesi durumunda karanlikla bogusmak istemiyorum.

3. Masaustu aydinlatma lambasi aldim fakat oda gozlerimi daha fazla yoruyor.

Rahat calisabilmek icin boyle bir ozellige ihtiyacim var.

Benim buldugum modeller sunlar;

Asus G550JK
Hp Gaming NB 15-BC016NT

Not= Max. 3500 TL yatirim yapabilirim masaustu istemiyorum (masaustu tavsiye edecek olursaniz) ek olarak monster istemiyorum

İnsallah birseyler cikar onerilerinizi esirgemeyin lutfen.Saygilar.

Asus G550JK bayağı iyi. İstediğin şeyleri kolaylıkla karşılarsın bu laptopla. Benimde gözüme çarpmıştı segmentine göre başarılı bi laptop. :)
Şarj konusunda sıkıntı yaşatabilir yalnız haberin olsun.

Merhaba;

Uzun ugraslar sonucunda yurt disindan alisveris yapmaya karar verdim malesef ulkemizde fiyatlar cok yuksek.

Size yazdigin Asus G550JK modeli yerine Asus GL752 aliyorum ve inanin cok daha ucuz fiyata aliyorum sevinsem mi uzulsem mi bilmedim.

Guzelim ulkemde GL752 fiyati tam tamina 10.000 TL ben bu urunu yurdisi 1 yil uluslar arasi garantili sekilde 3.000TL ye aliyorum.

Merhaba;

Yurt disinda nasil alacagini ogrenebilir miyim ? Bende yurt disindan almayi planliyorum malum Turkiyedeki fiyatlar el yakiyo.

Merhaba;

Yurt disinda nasil alacagini ogrenebilir miyim ? Bende yurt disindan almayi planliyorum malum Turkiyedeki fiyatlar el yakiyo.

Ahmet merhaba;

Ben Almanya'dan aliyorum. Orada bir arkadasin varsa magazalari senin icin gezsin veya arastirsin. Benim cocuklukdan beri cok yakin oldugum kisiler var orada ogretmenlik yapiyorlar. Benim icin ufak bir arastirmayla yaklasik 3 saat icinde buldular bilgisayari hemde onlara verdigim modelin en ust versiyonunu buldular bulduklari model TR'ye yeni girecek daha ve fiyati 10.000 TL Turkiye'de :(

Yanliz sunu belirtmek isterim benim alacagim bilgisayar daha 1 aylik yani 2. El konumunda paket acildigi icin 850€ ya aliyorum.

Eger sifir alsaydim 1000€ ya alacaktim. Durum boyle ...

Bilgisayari gidip gormeleri lazim arkadas olmasi bu yuzden onemli benim alacagimda soyle soyleyeyim adam 2 saat bile kullanmamis. Ve en onemlisi daha 11 Ay uluslar arasi garantisi var.

Ayrinca soyle bir bilgi vereyim benim arkadasim yok diyorsan eger amazondan arastir alacagin pc'yi baska sitede olabilir amerika postam diye birsey var oraya uye olup linkini ver ufak bir komisyonla alip sana gonderiyorlar yurtdisindan (Ceptelefonu Haric)

Merhaba;

Almanyada kuzenim var. Arkadasların online siteden mı bulduldular yoksa magazadan mı ?

Bulduklari magazanin ismini yada sitenin linkini yolla sansin varsa yollabilir misin ?

Tesekkur ederim

Merhaba;

Almanyada kuzenim var. Arkadasların online siteden mı bulduldular yoksa magazadan mı ?

Bulduklari magazanin ismini yada sitenin linkini yolla sansin varsa yollabilir misin ?

Tesekkur ederim

2. El kullanilmis urun satan bir magazada buldular urunu. Amazonda da bulmuslar fakat amazondaki pahali oldugu icin 2. El daha mantikli geldi.
Orada 2.el urun satan magazalari dolasmislar modeli gostermisler 3 tane denk gelmis en uygun olanini bana video cekip attilar.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı