Bohohohyoott Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 679 Çözümler 1 Yer Yozgat Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2022 #1 Bence gerçek değil ama sizin de görüşünüzü merak ettim.
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.040 Makaleler 2 Çözümler 32 1 Mayıs 2022 #2 Gerçek tabii ki de. Binadan inerken düştüm yere Backrooms’ta uyandım.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2022 #3 O neydi?
Bohohohyoott Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 679 Çözümler 1 Yer Yozgat Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2022 #4 Zinederon dedi: O neydi? Genişletmek için tıkla... Hocam sarı duvarlı bir labirent. F 16 Fighting Falcon dedi: Gerçek tabii ki de. Binadan inerken düştüm yere Backrooms'ta uyandım. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl yazıyorsunuz o zaman? Merak ettim.
Zinederon dedi: O neydi? Genişletmek için tıkla... Hocam sarı duvarlı bir labirent. F 16 Fighting Falcon dedi: Gerçek tabii ki de. Binadan inerken düştüm yere Backrooms'ta uyandım. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl yazıyorsunuz o zaman? Merak ettim.
Nahri Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Kasım 2018 Mesajlar 2.204 Makaleler 1 Çözümler 13 1 Mayıs 2022 #5 Creepypasta deniyor böyle şeylere. Ne demek olduğunu araştırarak detaylıca öğrenebilirsiniz.
AxiBorea Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 1.038 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2022 #6 Bence değil. Onlar creepypastadır.
Turgineer Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 11.463 Makaleler 15 Çözümler 64 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri --[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB --[İşlemci]: AMD Ryzen 5500 --[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8] --[Anakart]: GIGABYTE B450M K --[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB --[Monitör] Gigabyte G24F-2 --[Klavye-Mouse] Logitech MK120 --[Kulaklık] Corsair HS50 Pro _ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Mayıs 2022 #7 Evet (!) Kaliteli bir kurgu.
Bohohohyoott Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 679 Çözümler 1 Yer Yozgat Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2022 #8 Nahri dedi: Creepypasta deniyor böyle şeylere. Ne demek olduğunu araştırarak detaylıca öğrenebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sonunda benden başka gerçek olmadığını söyleyen biri buldum.
Nahri dedi: Creepypasta deniyor böyle şeylere. Ne demek olduğunu araştırarak detaylıca öğrenebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sonunda benden başka gerçek olmadığını söyleyen biri buldum.
AxiBorea Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 1.038 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2022 #9 Bohohohyoott dedi: Sonunda benden başka gerçek olmadığını söyleyen biri buldum. Genişletmek için tıkla... Bence de gerçek değil hocam zaten siz bu creepypasta'lara inanmayın.
Bohohohyoott dedi: Sonunda benden başka gerçek olmadığını söyleyen biri buldum. Genişletmek için tıkla... Bence de gerçek değil hocam zaten siz bu creepypasta'lara inanmayın.
Bohohohyoott Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 679 Çözümler 1 Yer Yozgat Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2022 #10 Turgineer dedi: Evet (!) Kaliteli bir kurgu. Genişletmek için tıkla... Hocam her yerde görünce merak ettim gercek mi diye günde 10 kere görünce insan bir kararsız kalıyor. AxiBorea dedi: Bence de gerçek değil hocam zaten siz bu creepypasta'lara inanmayın. Genişletmek için tıkla... Hocam inanmıyorumda çok fazla görünce ikilemde kaldım.
Turgineer dedi: Evet (!) Kaliteli bir kurgu. Genişletmek için tıkla... Hocam her yerde görünce merak ettim gercek mi diye günde 10 kere görünce insan bir kararsız kalıyor. AxiBorea dedi: Bence de gerçek değil hocam zaten siz bu creepypasta'lara inanmayın. Genişletmek için tıkla... Hocam inanmıyorumda çok fazla görünce ikilemde kaldım.