Backster Etkisi

Makaleler
1
Yer
Diyarbakır

Kaynak: Bitkilerin Gizli Yaşamı, Peter Tompkins/Christopher Bird, 1973, Sungur Yayınları, Çev: Sulhi Dölek. Derleyen: Osman Kutlu

Böyle bilgileri bizimle paylaştığın için teşekkürler. Bitkilerin hafızalarının olması ve hissedebilmeleri harika ve inanilmaz bir şey. Bu olay beni o kadar etkiledi ki, dünden kalan yaprak sarmaları yeme isteğim oluştu. Bitkiler gerçekten inanılmaz. İnsana sevgi aşılıyorlar. Umarım bu sevgi ağını her bireye ulaştırabiliriz bir gün.

Son düzenleme:
Malasef dostum bu bilgilerin bizi bulacağı yok, bizlerin araştırıp bulması gerek. Wikipedia engellendiği için giremiyoruz... Bu söylediğim Backstar etkisini Google'da arattığın zaman karşına ilk o kaynak gelecektir.

Son düzenleme:
Bir de Şeytan Etkisi vardı, Zimbardo'nun. Stanford Hapishane Deneyi, bir diğer adı.

Bazen bizim mod'lar aklıma geliyor. Şaka tabii.

LINK
Bizim mod'lar da göz ardı et seçeneği malasef yok, yakaladımı yapıştırıyor cezayı. Şahsen benim umrumda değil, camdan bi ekranın üzerine kurmuş olduğumuz sanal dünya'yı ciddiye almamak gerekiyor, kendini kaptırıp gidenlere bir şey diyemem, çünkü onlar can sıkıntısından takıldıkları mekanda terslenince tepkileri kötü olabilir. Recep Baltaş'ın alçak gönüllü kişiliği sayesin de bu forum tatlı bir şekilde ilerliyor, yalnız kesinlikle imla kurallarının katkısının olmadığını düşünüyorum, çünkü burası her hangi bir markanın resmi bir sitesi değil, resmi bir kurum olmadığı için reklam verenlerin bir ciddiyete, veya Google Bot'ların imla kurallarına göre aramalarda ilk sayfaya çektiğini düşünmüyorum. yaş kitlesi çok düşük olduğu için bu kuralların saçma olduğunu düşünüyorum. Hele ki foruma yeni üye olup konu açıyorsun, açtığın konu'da imla kuralı hatası işlediğin için konuna gelen yanıta 1,2 saat boyunca yanıt veremiyorsun, gelde çıldırma.

Demek bu yüzden iltifat edilen bitkiler daha güzel çiçek açıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…