kayisiland
Hectopat
Daha fazla
tamamdır deneyeceğim, teşekkeür ederimGörev yöneticisinden bu hata çıktığı zaman dosya konumunu aç diyip fişini kesin hocam. Reklam amaçlı gibi.
Genellikle VoiceMeeter kullananlar böyle bi hata alıyormuş. Bilgisayarınızda var mı?PC'yi her açtığımda böyle bir hata ile karşılaşıyorum, zararı yok gibi sadece boş uyarı veriyor sanırsam ama artık sinir olmaya başladım, bunun nedeni nedir ve nasıl gideririm bu sorunu?
hocam baktım görev yöneticisinden de bu uyarı direk uygulama ile geliyor ve uygulama da voicemeeter uygulamayı da maalesef silemem aktif olarak kullanıyorum, daha önce de kullanıyordum ama böyle bi sorun yoktu, bazıları driver ile alakalı vs diyordu tam olarak nedeni nedir acabaGörev yöneticisinden bu hata çıktığı zaman dosya konumunu aç diyip fişini kesin hocam. Reklam amaçlı gibi.
direk olarak onla alakalı zaten, bende de uygulama varGenellikle VoiceMeeter kullananlar böyle bi hata alıyormuş. Bilgisayarınızda var mı?
Çözümü var, buradan anlatması karmaşık olabilir o yüzden youtube üzerinden izleyerek dikkatlice yapmanızı öneririm. Aldığınız hatanın ismini aratmanız yeterli. Eğer izleyerek yapmak istemezseniz bi kaç çözüm önerisini detaylı şekilde yazabilirim.hocam baktım görev yöneticisinden de bu uyarı direk uygulama ile geliyor ve uygulama da voicemeeter uygulamayı da maalesef silemem aktif olarak kullanıyorum, daha önce de kullanıyordum ama böyle bi sorun yoktu, bazıları driver ile alakalı vs diyordu tam olarak nedeni nedir acaba
direk olarak onla alakalı zaten, bende de uygulama var
youtube üzerinden sorunu aramıştım da bi sonuca varamadım maalesef, eğer dediğiniz güzel bir video varsa linkini atabilirseniz bakarak yapabilirm. bu arada hatayı almak için bilgisayarı aç kapa yapmaya gerek yokmuş yeni fark ettim, voicemeeter ı kapatıp açarsanız direk uygulama ile birlikte geliyor, reklam gibi.Çözümü var, buradan anlatması karmaşık olabilir o yüzden youtube üzerinden izleyerek dikkatlice yapmanızı öneririm. Aldığınız hatanın ismini aratmanız yeterli. Eğer izleyerek yapmak istemezseniz bi kaç çözüm önerisini detaylı şekilde yazabilirim.
youtube üzerinden sorunu aramıştım da bi sonuca varamadım maalesef, eğer dediğiniz güzel bir video varsa linkini atabilirseniz bakarak yapabilirm. bu arada hatayı almak için bilgisayarı aç kapa yapmaya gerek yokmuş yeni fark ettim, voicemeeter ı kapatıp açarsanız direk uygulama ile birlikte geliyor, reklam gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.