"Bad Audio driver" hatası

kayisiland

Hectopat
Daha fazla  
PC'yi her açtığımda böyle bir hata ile karşılaşıyorum, zararı yok gibi sadece boş uyarı veriyor sanırsam ama artık sinir olmaya başladım, bunun nedeni nedir ve nasıl gideririm bu sorunu?

Dosya Ekleri

• unknown.png
    unknown.png
    11,4 KB · Görüntüleme: 166
Son düzenleyen: Moderatör:
PC'yi her açtığımda böyle bir hata ile karşılaşıyorum, zararı yok gibi sadece boş uyarı veriyor sanırsam ama artık sinir olmaya başladım, bunun nedeni nedir ve nasıl gideririm bu sorunu?
Genellikle VoiceMeeter kullananlar böyle bi hata alıyormuş. Bilgisayarınızda var mı?

Görev yöneticisinden bu hata çıktığı zaman dosya konumunu aç diyip fişini kesin hocam. Reklam amaçlı gibi.
hocam baktım görev yöneticisinden de bu uyarı direk uygulama ile geliyor ve uygulama da voicemeeter uygulamayı da maalesef silemem aktif olarak kullanıyorum, daha önce de kullanıyordum ama böyle bi sorun yoktu, bazıları driver ile alakalı vs diyordu tam olarak nedeni nedir acaba

Genellikle VoiceMeeter kullananlar böyle bi hata alıyormuş. Bilgisayarınızda var mı?
direk olarak onla alakalı zaten, bende de uygulama var

Dosya Ekleri

• unknown.png
    unknown.png
    576,2 KB · Görüntüleme: 95
hocam baktım görev yöneticisinden de bu uyarı direk uygulama ile geliyor ve uygulama da voicemeeter uygulamayı da maalesef silemem aktif olarak kullanıyorum, daha önce de kullanıyordum ama böyle bi sorun yoktu, bazıları driver ile alakalı vs diyordu tam olarak nedeni nedir acaba

direk olarak onla alakalı zaten, bende de uygulama var
Çözümü var, buradan anlatması karmaşık olabilir o yüzden youtube üzerinden izleyerek dikkatlice yapmanızı öneririm. Aldığınız hatanın ismini aratmanız yeterli. Eğer izleyerek yapmak istemezseniz bi kaç çözüm önerisini detaylı şekilde yazabilirim.

Çözümü var, buradan anlatması karmaşık olabilir o yüzden youtube üzerinden izleyerek dikkatlice yapmanızı öneririm. Aldığınız hatanın ismini aratmanız yeterli. Eğer izleyerek yapmak istemezseniz bi kaç çözüm önerisini detaylı şekilde yazabilirim.
youtube üzerinden sorunu aramıştım da bi sonuca varamadım maalesef, eğer dediğiniz güzel bir video varsa linkini atabilirseniz bakarak yapabilirm. bu arada hatayı almak için bilgisayarı aç kapa yapmaya gerek yokmuş yeni fark ettim, voicemeeter ı kapatıp açarsanız direk uygulama ile birlikte geliyor, reklam gibi.

Ses sürücünüzü DDU ile silip tekrardan bu sürücüyü yüklemeyi dener misiniz?

Hatada kötü ses sürücüsü diyor. Bu sorununuzu çözebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı