Bad boot sector hatası

yusuf rajaz

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, çok eski bir bilgisayarımı tekrar hayata döndürebilmek için bir hard disk temin edip format atmak istedim. Kurulum USB'sı hazırlayıp üzerinden başlattığımda bad boot sector press any key hatası almaktayım neden olabileceğini bilen dostlar yazabilir mi? İnternet üzerinden araştırdığımda çok anlaşılır şeyler bulamadım. Teşekkürler.

Selam , makine ne kadar eski ? oluşturduğun kurulum USB si ni legacy olarak oluşturmayı dene istersen. Rufus tarzı bir şey ile hazırladıysan ve default ayarlarda hazırladıysan UEFI olarak yazmış olabilir. Makine eski olunca da muhtemelen UEFI boot u görmüyor.

Selam, makine ne kadar eski? Oluşturduğun kurulum USB'sini legacy olarak oluşturmayı dene istersen. Rufus tarzı bir şey ile hazırladıysan ve default ayarlarda hazırladıysan UEFI olarak yazmış olabilir. Makine eski olunca da muhtemelen UEFI boot u görmüyor.

Selam, makine ne kadar eski? Oluşturduğun kurulum USB'sini legacy olarak oluşturmayı dene istersen. Rufus tarzı bir şey ile hazırladıysan ve default ayarlarda hazırladıysan UEFI olarak yazmış olabilir. Makine eski olunca da muhtemelen UEFI boot u görmüyor.

Güncelleme, hard diske taşınabilir bir Windows kurdum açılışta logo geldiğinde ya donuyor ya reset atıyor. Kurulum USB'sı üzerinden başlattığımda siyah bir ekranda kısa bir çizgi yanıp sönüyor sadece. Daha fazla kurcalamadım şu an. 11 12 sene olmuştur alalı i3 540 ve NVIDIA GT440 mevcut.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı